Czy pomyślałbyś, że stalowe naczynia mogą urosnąć do rangi inżynieryjnego popisu? Otóż mogą, czego dowiodła belgijska marka Demeyere, która przez dekady zyskała opinię jednego z najbardziej twórczych i wymagających mistrzów stali.
Luksusowe naczynia Apollo otwierają nowy rozdział gotowania w stalowych garnkach. Produkowane wyłącznie w Belgii naczynia z tej linii mogą się pochwalić szeregiem patentów, które wspomagają gotowanie i dbają o to, by garnki były niemal niezniszczalne.
Demeyere jest pewne swoich niezwykle dopracowanych naczyń Apollo i daje na nie aż 30 lat gwarancji. Jeśli jesteś profesjonalistą i chcesz korzystać z talentów garnków Demeyere w restauracji, czy hotelu, producent ma dla Ciebie niespodziankę w postaci 10 lat gwarancji.
Te rewelacyjnie nagrzewające się naczynia mają tak sztywną konstrukcję, że ogromnie trudno byłoby je przegrzać, czy zniszczyć. A swoją moc zawdzięczają w dużym stopniu 7-warstwowemu dnu InductoBase®. Próżniowo spawane dno nie tylko doskonale akumuluje i dystrybuuje ciepło, ale wykorzystując zjawisko synergii, skraca czas gotowania i minimalizuje ilość używanej energii.
Naczynia Apollo Demeyere wykonane są ze stali Silvinox®, opatentowanego wynalazku belgijskiego producenta. Ta stal nigdy nie pożółknie, nie zmieni koloru nawet pod wpływem gorącego powietrza w piekarniku. Dodatkowo - jest higieniczna, nie łapie odcisków palców. Zawsze, nawet po 30 latach, będzie srebrzysto-biała.
Niezwykle funkcjonalne garnki z serii Apollo idealnie współpracują z każdego typu kuchenką, również indukcyjną. W tych naczyniach możesz gotować, dusić, piec, zapiekać. I – co intrygujące – gotować niemal bez wody.
A jeśli masz ochotę na nowe, ciekawe smaki, doskonale delikatne, dietetyczne potrawy, które wyśmienicie zaspakajają głód, a pozwalają zachować szczupłą sylwetkę, sięgnij po stalowy wkład do gotowania na parze, który idealnie pasuje do garnka o pojemności 3 litrów i średnicy 20 cm.
GARNEK DO GOTOWANIA
POTRAW NA PARZE
GARNEK DO
WSZYSTKICH TYPÓW ZUP
GARNEK DO
PIECZENI
GARNEK DO GULASZU,
POTRAW JEDNOGARNKOWYCH
GARNEK DO
GOTOWANIA WARZYW
GARNEK DO
DUSZENIA POTRAW
GARNEK DO
BIGOSU I BOGRACZU
GARNEK DO
ZAPIEKANEK
GARNEK DO POTRAW
WEGETARIAŃSKICH I WEGAŃSKICH
GARNEK DO
PECZENIA CHLEBA
NA KUCHNIĘ
GAZOWĄ
NA KUCHNIĘ
ELEKTRYCZNĄ
NA KUCHNIĘ
CERAMICZNĄ
NA KUCHNIĘ
INDUKCYJNĄ
DO PIEKARNIKA
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ?
Poniżej znajdziesz sporo ważnych informacji. Sprawdzamy i testujemy stalowe garnki, więc wiemy o nich naprawdę wiele. Chętnie dzielimy się wiedzą, pasją i doświadczeniami.
Jeśli lubisz zdrowo gotować, podpowiemy Ci, jak gotować zdrowiej i najzdrowiej. Wystarczy, że do kolekcji swoich doskonałych naczyń dołączysz garnek do gotowania na parze, czy wkład pasujący do naczynia Apollo. Nie ma zdrowszej metody gotowania, niż przyrządzanie potraw w gorącej parze wodnej.
Wielu myśli, że na parze można gotować tylko kluski, mięso, czy ryby. A to nieprawda, bo gotowanie na parze to nieskończona, wyrafinowana przygoda ze smakiem. I to smakiem potraw kuchni całego świata. Na parze możesz przygotować, zasadniczo, wszystko.
MOŻESZ STOSOWAĆ
STALOWE UTENSYLIA
MOŻESZ MYĆ
W ZMYWARCE
NIE PRZECHOWUJ
POTRAW W LODÓWCE
UŻYWAJ RĘKAWIC
KUCHENNYCH