Czego nie potrafią żeliwne garnki Staub?
Intryguje Cię, do czego wykorzystasz żeliwny garnek francuskiej marki Staub? Boisz się, że będzie stał w szafie i stresował Cię, bo nie masz pojęcia, co w nim ugotować? Rozwiejemy wszystkie wątpliwości!
Intryguje Cię, do czego wykorzystasz żeliwny garnek francuskiej marki Staub? Boisz się, że będzie stał w szafie i stresował Cię, bo nie masz pojęcia, co w nim ugotować? Rozwiejemy wszystkie wątpliwości!
Dla konsekwentnego, upartego człowieka nie ma rzeczy niemożliwych, choć na pewno ich stworzenie nie należy do prostych. Taka właśnie jest historia najlżejszego żeliwa świata – Unilloy marki SSC.
Żeliwne garnki potrafią wzmacniać smaki gotowanych potraw. Jednak to, w jaki sposób to zrobią, zależy od jakości glazury, którą są pokryte. Japońskie naczynia Unilloy potrafią to wprost wybitnie.
Żeliwne garnki i patelnie kojarzą się z reguły z kuchnią babci, czy prababci. Stąd trudno niektórym zaakceptować fakt, że nowoczesne żeliwo współpracuje z każdym typem kuchenki i piekarnika.
Miliony smaków i kolorów – czy pomyślałbyś, że mówimy o potrawach gotowanych na parze? Nasz krótki przewodnik po tym, co, jak i w czym gotować na parze, przybliży zdrowe gotowanie.
W ferworze codzienności, w biegu, w stresie, zapominamy często o jednej ze zdrowszych i prostszych metod przyrządzania dietetycznych i aromatycznych potraw. O gotowaniu na parze.