• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
Każda paczka jest ubezpieczona
Każda wysyłka gratis

Czy głęboka patelnia Staub może trafiać do piekarnika?

Patelnie z żeliwa, francuskiej marki Staub, zwłaszcza te z pokrywkami, są genialnym sprzętem. Potrafią przygotować tak nieziemsko smakujące potrawy, że ciężko wyobrazić sobie kuchnię z czasu, kiedy ich tam nie było.

Żeliwo potrafi wzmacniać smaki. Znane potrawy zaczynają smakować w nowy, niezwykły sposób. Nagle dostrzegasz niuanse, czarują Cię aromaty, o których Ci się nie śniło.

By jednak wzmocnić talenty żeliwnych, głębokich patelni Staub, warto wykorzystywać je nie tylko na kuchence ale i w piekarniku. W jakich temperaturach piec, by zyskać doskonałe efekty? O tym mówi nasz specjalista. Oglądaj!

Produkty powiązane z filmem