• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
  • Każda paczka jest ubezpieczona
  • Każda wysyłka gratis

Jak gotować niemal bez wody w garnkach Demeyere?

Demeyere to belgijska marka, która już dawno temu zachwyciła świat profesjonalnych kuchni i pracujących tam maksymalistów. Kolekcje stalowych naczyń Demeyere - John Pawson, Atlantis, Apollo, czy Industry - pozwolą Ci gotować maksymalnie zdrowo, czyli z minimalną ilością wody. Pozwolą Ci też gotować eksperymentalnie, bo bez wody, z zaledwie taką jej ilością, jaką mają na sobie opłukane warzywa. I co Ty na to?

W starym już, a przetłumaczonym przez nas filmie producenta zobaczysz ten ciekawy eksperyment. Faktycznie, wystarczy nieco prób, a nauczysz się gotować tak, jak mistrzowie kuchni.

W gotowaniu z minimalną ilością wody, czy wręcz bez niej, chodzi o to, by zachować w produktach wszystko, co w nich najcenniejsze - minerały, witaminy, wartości odżywcze.

Gotować bez wody nie potrafią wszystkie stalowe garnki. Jak to robi Demeyere? To już zasługa jego technologii, doboru materiałów i lat doświadczeń ze stalą.

Produkty powiązane z filmem