• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
  • Każda paczka jest ubezpieczona
  • Każda wysyłka gratis

Jak złe smażenie i nieprawidłowe nawyki niszczą patelnie nieprzywierające

Niemal codziennie odbieramy telefony od ludzi, którzy mówią, że ich patelnie nieprzywierające skończyły żywot i zdesperowani szukają czegoś, co będzie trwałe i niemal niezniszczalne. Zakładają, że im droższa patelnia, tym bardziej odporna na wybryki smażącego. Po krótkiej rozmowie okazuje się, dlaczego wiele patelni nie wytrzymuje w kuchni nawet roku. Czasem zdarza się, że są to drogie, czy bardzo drogie sprzęty. Wniosek z tego – da się wykończyć nawet i najdroższą patelnię.

Na szczęście znamy rozwiązanie problemu.

Obejrzyj film, w którym (po raz kolejny) rozprawiamy się ze złymi nawykami smażących. Film oparliśmy na prawdziwej rozmowie - nasz Klient uparł się, że Jego patelnia niszczy jajecznicę, a on smaży tak, jak smażył przez całe życie (czyli, wg Niego, doskonale i w jedyny sprawdzony sposób). Co wynikło z eksperymentu? Nic dobrego, co zobaczycie w filmie.

Liczymy, że wsparci naszym poradnikiem, przestaniecie unicestwiać swoje patelnie, czy smażone na nich nawet najprostsze potrawy. Krystian opowie, dlaczego, np., jajecznica szykowana w zbyt wysokiej temperaturze, nadaje się tylko i wyłącznie do wyrzucenia. Dowiecie się, że może, mimowolnie, nawet przez lata szkodziliście swojemu zdrowiu i życiu patelni.

Będziemy raz po raz, do upadłego i do znudzenia pokazywać, jak dobrze i rozsądnie smażyć różne typy potraw, by jedzenie było zdrowe, a patelnie trwały przez całe lata. Dłużej, niż ich gwarancja.

Na pocieszenie - zasady smażenia i używania patelni są banalnie proste, nie trzeba być fizykiem jądrowym, czy Noblistą, by je zastosować. Zapraszamy do oglądania.

Produkty powiązane z filmem