Filmy o luksusowych naczyniach klasy Premium

Kochamy gotować w tym, co trwałe, zdrowe i tworzone z pasją. Filmy o najlepszych garnkach klasy Premium podpowiedzą Ci, na co warto zwracać uwagę, gdy szukasz prawdziwie luksusowych naczyń. W tej kategorii znajdą się zarówno tłumaczone przez nas filmy producentów, jak i filmy kręcone w naszej własnej telewizji kulinarnej. Będą to filmy o naczyniach, które znamy od podszewki (albo - od dna, aż po brzegi). Lata testów, doświadczeń i codzienne z nimi obcowanie pozwala nam możliwie obiektywnie powiedzieć Ci, jakie plusy i minusy ma dana technologia.  Zapraszamy Cię serdecznie do oglądania, bo już przed zakupem naczyń warto się dowiedzieć, czym będziesz mógł się fascynować przez całe lata.

Stal naczyń Demeyere, srebrzysta przez całe dekady, kontra klasyczna stal patelni

Stalowe naczynia Demeyere, garnki i patelnie, nawet po całych latach używania będą srebrzysto-biało. Łatwo można to zobaczyć, zestawiając je z klasycznymi, stalowymi naczyniami.

Czytaj więcej

Mrożona ryba przygotowana na parze w żeliwnym garnku Staub

Mrożona ryba, którą wrzucisz na patelnię, potrafi wywołać prawdziwą, przeobiadową apokalipsę. Opryska olejem całą kuchnię, a potem się, złośliwie, źle usmaży. Dlatego sięgamy po wkład do pary.

Czytaj więcej

Żeliwne naczynia Staub - one się nie kończą i służą do wszystkiego

Jesteśmy wielkimi miłośnikami żeliwnych naczyń Staub, co podkreślamy na każdym kroku. Te garnki służą, dosłownie, do wszystkiego i to przez długie dekady. Albo nawet i całe życie. Obejrzyj nasz film.

Czytaj więcej

Zmywarka-niszczyciel! Nie myj w niej noży, patelni i garnków!

Bardzo, bardzo wielu ludzi kocha wstawiać naczynia i noże do zmywarki. Często nie mają jednak pojęcia, jak bardzo sami sobie szkodzą. Oglądaj film o zmywarce-niszczycielu. Może Cię przekonamy.

Czytaj więcej

Jak wygrzać japońskie żeliwne naczynia Unilloy

Żeliwne naczynia trzeba wygrzać przed pierwszym użyciem. Żadna to filozofia, sam proces trwa zaledwie kilka minut. Obejrzyj nasz film, a Twoje żeliwne garnki Unilloy od razu pokażą, co potrafią.

Czytaj więcej

Najlżejsze żeliwne naczynia świata Unilloy - Japończycy osiągnęli nieosiągalne

Żeliwne garnki i głębokie patelnie Unilloy to niezwykłe odkrycie w świecie kulinariów. Na razie nie dopatrzyliśmy się w nich żadnych wad, choć staramy się dokładnie sprawdzać to, co mówi producent.

Czytaj więcej

Kaszotto z tołpygą stworzone w naczyniach Demeyere - pyszniej się nie da!

Pyszne kaszotto z tołpygą to coś, co trudno będzie Ci zapomnieć. Dla kochających gotować mamy fajny przepis, dla chcących zobaczyć naczynia Demeyere w akcji – popis ich możliwości. Zapraszamy.

Czytaj więcej

Rozgrzewająca zupa dyniowa z imbirem gotowana w żeliwnym garnku Staub

Zupa z dyni w wykonaniu naszego wyśmienitego kucharza, Tomka Krasowskiego, to czysta smakowa rozkosz. Nie dość na tym, nasz zdolny kucharz przybrał ją… jadalnymi kwiatami. Spróbujesz?

Czytaj więcej
« 1 3 4