Filmy o luksusowych naczyniach klasy Premium

Kochamy gotować w tym, co trwałe, zdrowe i tworzone z pasją. Filmy o najlepszych garnkach klasy Premium podpowiedzą Ci, na co warto zwracać uwagę, gdy szukasz prawdziwie luksusowych naczyń. W tej kategorii znajdą się zarówno tłumaczone przez nas filmy producentów, jak i filmy kręcone w naszej własnej telewizji kulinarnej. Będą to filmy o naczyniach, które znamy od podszewki (albo - od dna, aż po brzegi). Lata testów, doświadczeń i codzienne z nimi obcowanie pozwala nam możliwie obiektywnie powiedzieć Ci, jakie plusy i minusy ma dana technologia.  Zapraszamy Cię serdecznie do oglądania, bo już przed zakupem naczyń warto się dowiedzieć, czym będziesz mógł się fascynować przez całe lata.

Zmywarka-niszczyciel! Nie myj w niej noży, patelni i garnków!

Bardzo, bardzo wielu ludzi kocha wstawiać naczynia i noże do zmywarki. Często nie mają jednak pojęcia, jak bardzo sami sobie szkodzą. Oglądaj film o zmywarce-niszczycielu. Może Cię przekonamy.

Czytaj więcej

Jak wygrzać japońskie żeliwne naczynia Unilloy

Żeliwne naczynia trzeba wygrzać przed pierwszym użyciem. Żadna to filozofia, sam proces trwa zaledwie kilka minut. Obejrzyj nasz film, a Twoje żeliwne garnki Unilloy od razu pokażą, co potrafią.

Czytaj więcej

Najlżejsze żeliwne naczynia świata Unilloy - Japończycy osiągnęli nieosiągalne

Żeliwne garnki i głębokie patelnie Unilloy to niezwykłe odkrycie w świecie kulinariów. Na razie nie dopatrzyliśmy się w nich żadnych wad, choć staramy się dokładnie sprawdzać to, co mówi producent.

Czytaj więcej

Kaszotto z tołpygą stworzone w naczyniach Demeyere - pyszniej się nie da!

Pyszne kaszotto z tołpygą to coś, co trudno będzie Ci zapomnieć. Dla kochających gotować mamy fajny przepis, dla chcących zobaczyć naczynia Demeyere w akcji – popis ich możliwości. Zapraszamy.

Czytaj więcej

Rozgrzewająca zupa dyniowa z imbirem gotowana w żeliwnym garnku Staub

Zupa z dyni w wykonaniu naszego wyśmienitego kucharza, Tomka Krasowskiego, to czysta smakowa rozkosz. Nie dość na tym, nasz zdolny kucharz przybrał ją… jadalnymi kwiatami. Spróbujesz?

Czytaj więcej

Domowy chleb ma nieskończenie wiele zalet i zaledwie jedną wadę

Krystian i Tomek w cyklu „Lubimy gadać o kuchni” z upodobaniem debatują na temat pysznego, domowego chleba, który powstał w żeliwnym garnku Staub. Zapraszamy do oglądania!

Czytaj więcej

Jak upiec chleb w żeliwnym garnku Staub?

Żeliwne naczynia są tak niezwykle uniwersalne, że możesz przygotować w nich, całkiem i dosłownie, wszystko. Garnki francuskiej marki Staub pozwalają też upiec pyszny, domowy chleb. Sprawdź!

Czytaj więcej

Poznaj luksusowe linie francuskich miedzianych naczyń De Buyer

Miedziane naczynia to prawdziwa inwestycja na długie lata. Nawet i ponad sto. Co Ty na to? Trudno nazwać je pospolitymi garnkami, czy patelniami, bo to prawdziwe zjawiska. Obejrzyj nasz film.

Czytaj więcej
« 1 3 4