Filmy o luksusowych naczyniach klasy Premium

Kochamy gotować w tym, co trwałe, zdrowe i tworzone z pasją. Filmy o najlepszych garnkach klasy Premium podpowiedzą Ci, na co warto zwracać uwagę, gdy szukasz prawdziwie luksusowych naczyń. W tej kategorii znajdą się zarówno tłumaczone przez nas filmy producentów, jak i filmy kręcone w naszej własnej telewizji kulinarnej. Będą to filmy o naczyniach, które znamy od podszewki (albo - od dna, aż po brzegi). Lata testów, doświadczeń i codzienne z nimi obcowanie pozwala nam możliwie obiektywnie powiedzieć Ci, jakie plusy i minusy ma dana technologia.  Zapraszamy Cię serdecznie do oglądania, bo już przed zakupem naczyń warto się dowiedzieć, czym będziesz mógł się fascynować przez całe lata.

Jak wygrzać japońskie żeliwne naczynia Unilloy

Żeliwne naczynia trzeba wygrzać przed pierwszym użyciem. Żadna to filozofia, sam proces trwa zaledwie kilka minut. Obejrzyj nasz film, a Twoje żeliwne garnki Unilloy od razu pokażą, co potrafią.

Czytaj więcej

Najlżejsze żeliwne naczynia świata Unilloy - Japończycy osiągnęli nieosiągalne

Żeliwne garnki i głębokie patelnie Unilloy to niezwykłe odkrycie w świecie kulinariów. Na razie nie dopatrzyliśmy się w nich żadnych wad, choć staramy się dokładnie sprawdzać to, co mówi producent.

Czytaj więcej

Kaszotto z tołpygą stworzone w naczyniach Demeyere - pyszniej się nie da!

Pyszne kaszotto z tołpygą to coś, co trudno będzie Ci zapomnieć. Dla kochających gotować mamy fajny przepis, dla chcących zobaczyć naczynia Demeyere w akcji – popis ich możliwości. Zapraszamy.

Czytaj więcej

Rozgrzewająca zupa dyniowa z imbirem gotowana w żeliwnym garnku Staub

Zupa z dyni w wykonaniu naszego wyśmienitego kucharza, Tomka Krasowskiego, to czysta smakowa rozkosz. Nie dość na tym, nasz zdolny kucharz przybrał ją… jadalnymi kwiatami. Spróbujesz?

Czytaj więcej

Domowy chleb ma nieskończenie wiele zalet i zaledwie jedną wadę

Krystian i Tomek w cyklu „Lubimy gadać o kuchni” z upodobaniem debatują na temat pysznego, domowego chleba, który powstał w żeliwnym garnku Staub. Zapraszamy do oglądania!

Czytaj więcej

Jak upiec chleb w żeliwnym garnku Staub?

Żeliwne naczynia są tak niezwykle uniwersalne, że możesz przygotować w nich, całkiem i dosłownie, wszystko. Garnki francuskiej marki Staub pozwalają też upiec pyszny, domowy chleb. Sprawdź!

Czytaj więcej

Poznaj luksusowe linie francuskich miedzianych naczyń De Buyer

Miedziane naczynia to prawdziwa inwestycja na długie lata. Nawet i ponad sto. Co Ty na to? Trudno nazwać je pospolitymi garnkami, czy patelniami, bo to prawdziwe zjawiska. Obejrzyj nasz film.

Czytaj więcej

Jak skutecznie wyczyścić naczynia z polerowanej miedzi? 4 metody

Nasz specjalista wypróbował 4 różne sposoby czyszczenia polerowanej miedzi - trzy domowe i jeden sugerowany przez producenta miedzianych naczyń, markę De Buyer. Która metoda jest najlepsza?

Czytaj więcej
« 1 3 4