Filmy o dobrym smażeniu, duszeniu i pieczeniu na patelniach Premium

Nie oszukujmy się - patelnia to najczęściej używany i wymieniany sprzęt kuchenny. Konieczność nieustannego kupowania nowych patelni wynika z kilku czynników. Nie tylko słabej jakości materiałów, ale i nieświadomości gotujących, którzy popełniają masę błędów niszczących patelnie.

W kategorii filmów o najlepszych patelniach świata powiemy Ci, co robić, by Twoja patelnia przetrwała długie lata, a smażenie na niej było możliwie najzdrowsze i efektywne. W naszej własnej telewizji kulinarnej stworzymy szkołę smażenia na najróżniejszych, znanych nam i cenionych przez nas patelniach. Pokażemy, jak doskonale smaży się, dusi, piecze i zapieka na patelniach stalowych, żeliwnych, miedzianych, tytanowych i innych patelniach znanych producentów. Po obejrzeniu naszych filmów żadna patelnia klasy Premium nie będzie miała przed Tobą tajemnic.

Subtelne smażenie na patelniach Pro-X marki Carl Schmidt Sohn

Delikatne potrawy idealnie wychodzą na patelniach z powłokami nieprzywierającymi. Ale muszą to być powłoki bezpieczne dla zdrowia, stworzone przez znawców. Obejrzyj film o patelni Pro-X.

Czytaj więcej

O konstrukcji naczyń TechnIQ marki Scanpan i tytanowej powłoce Stratanium Plus

Prawdziwym wyzwaniem dla każdego, kto traktuje poważnie gotowanie, jest znalezienie naczyń, które zmienią jego spojrzenie na kuchnię. Sprawdź, czym fascynuje linia TechnIQ marki Scanpan.

Czytaj więcej

Z czego składa się pomysłowa, modularna seria naczyń TechnIQ Scanpan

Duńska marka Scanpan tak pomysłowo opracowała wraz z kucharzami kolekcję naczyń TechnIQ, że zupełnie wystarczą 2 naczynia i kilka wkładów, by mieć świetny zestaw do wszystkiego.

Czytaj więcej

Niezwykle aromatyczne smażenie na powłoce Stratanium Plus marki Scanpan

Jeśli tęsknisz za prawdziwym smakiem mięsa, mamy dla Ciebie doskonałą wiadomość. Patelnia Scanpan z powłoką Stratanium Plus rewolucyjnie wzmacnia smaki, przenosząc w pyszną przeszłość.

Czytaj więcej

Powłoka Stratanium Plus - tytanowo-ceramiczne cudo marki Scanpan

Scanpan czerpie inspiracje z natury, która trwa i trwa. Duńscy inżynierowie przyjrzeli się morskiemu piaskowi, który stał się wzorem dla niezwykłych, tytanowo-ceramicznych powłok.

Czytaj więcej

4 rodzaje patelni Demeyere - zawsze idealne smażenie

Poznaj 4 typy belgijskich patelni słynnej marki Demeyere. W naszym filmie zobaczysz zarówno patelnie ze stali, jak i te z powłokami nieprzywierającymi. Demeyere bez tajemnic.

Czytaj więcej

Jakie są efekty smażenia bez tłuszczu?

Od lat walczymy z szalonym pomysłem tzw. smażenia bez tłuszczu. W końcu przyszedł czas na prezentację efektów takiego koszmarnego działania, które niszczy i jedzenie i patelnię.

Czytaj więcej

Jak dobrać rozmiar patelni do ilości smażonych porcji?

Sprawa doboru rozmiaru patelni do wielkości i ilości porcji, które będą na niej smażone, wydaje się być bardzo prosta. Ale, jak pokazuje praktyka, wielu smażących ma i z tym problem.

Czytaj więcej
« 1