Filmy o dobrym smażeniu, duszeniu i pieczeniu na patelniach Premium

Nie oszukujmy się - patelnia to najczęściej używany i wymieniany sprzęt kuchenny. Konieczność nieustannego kupowania nowych patelni wynika z kilku czynników. Nie tylko słabej jakości materiałów, ale i nieświadomości gotujących, którzy popełniają masę błędów niszczących patelnie.

W kategorii filmów o najlepszych patelniach świata powiemy Ci, co robić, by Twoja patelnia przetrwała długie lata, a smażenie na niej było możliwie najzdrowsze i efektywne. W naszej własnej telewizji kulinarnej stworzymy szkołę smażenia na najróżniejszych, znanych nam i cenionych przez nas patelniach. Pokażemy, jak doskonale smaży się, dusi, piecze i zapieka na patelniach stalowych, żeliwnych, miedzianych, tytanowych i innych patelniach znanych producentów. Po obejrzeniu naszych filmów żadna patelnia klasy Premium nie będzie miała przed Tobą tajemnic.

Jak smaży się placki ziemniaczane na stalowej patelni Demeyere? Wręcz bajecznie!

Placki ziemniaczane na stalowej patelni to, naprawdę, wyśmienite połączenie. Bardzo wysokiej jakości stal pozwala przygotować placki, które smakują wręcz bajecznie. I prościutko się je szykuje.

Czytaj więcej

Patelnia Adamant marki Fissler - twarda jak skała, śliska jak lodowisko

Nie jest łatwo, niestety, znaleźć dobrą, wytrzymałą patelnię nieprzywierającą, która wytrwa długie lata i będzie pozwalała zdrowo smażyć. Poznaj patelnie Adamant marki Fissler. Warto!

Czytaj więcej

Jak smaży się naleśniki na stalowej patelni Demeyere? Znakomicie!

Naleśniki na stalowej patelni? Wielu wydaje się to nie do zrobienia. A tu niespodzianka. Na stalowych patelniach Demeyere można przygotować 11 naleśników na łyżce tłuszczu! Sprawdź!

Czytaj więcej

Jak smażyć na nieprzywierającej patelni Woll XL Logic?

Patelnie niemieckiej marki Woll są, co tu dużo mówić, naprawdę doskonałe. Musisz tylko pamiętać, że stawiają pewne wymagania. Jakie? Wszystkiego dowiesz się z naszego filmu.

Czytaj więcej

Szkoła smażenia na patelniach nieprzywierających - PODSTAWY

Pytanie, ilu smażących robi to wg zasad sztuki, czyli tak, by nie pozbawić tego, co smażone, wszelkich wartości odżywczych. Odpowiedź jest dość smutna - niewielu. Zmienimy ten stan rzeczy!

Czytaj więcej

Zmywarka-niszczyciel! Nie myj w niej noży, patelni i garnków!

Bardzo, bardzo wielu ludzi kocha wstawiać naczynia i noże do zmywarki. Często nie mają jednak pojęcia, jak bardzo sami sobie szkodzą. Oglądaj film o zmywarce-niszczycielu. Może Cię przekonamy.

Czytaj więcej

Jak przygotować pyszną jajecznicę na stalowej patelni - 2 metody

Zaawansowane stalowe patelnie są genialne. Usmażysz na nich wszystko, nawet najdelikatniejsze potrawy. Musisz tylko wiedzieć, jak się do tego zabrać. Dziś jajecznica na stalowej patelni Demeyere.

Czytaj więcej

Prościej się nie da, czyli gotowanie w żeliwnym woku Staub

Wokowanie, czyli smażenie i duszenie potraw w woku, to sztuka prosta, przepyszna i do opanowania przez nawet początkującego adepta kuchni. Wszystkie konieczne informacje znajdziesz w naszym filmie.

Czytaj więcej
« 1 3 4 5 6 7