Filmy o dobrym smażeniu, duszeniu i pieczeniu na patelniach Premium

Nie oszukujmy się - patelnia to najczęściej używany i wymieniany sprzęt kuchenny. Konieczność nieustannego kupowania nowych patelni wynika z kilku czynników. Nie tylko słabej jakości materiałów, ale i nieświadomości gotujących, którzy popełniają masę błędów niszczących patelnie.

W kategorii filmów o najlepszych patelniach świata powiemy Ci, co robić, by Twoja patelnia przetrwała długie lata, a smażenie na niej było możliwie najzdrowsze i efektywne. W naszej własnej telewizji kulinarnej stworzymy szkołę smażenia na najróżniejszych, znanych nam i cenionych przez nas patelniach. Pokażemy, jak doskonale smaży się, dusi, piecze i zapieka na patelniach stalowych, żeliwnych, miedzianych, tytanowych i innych patelniach znanych producentów. Po obejrzeniu naszych filmów żadna patelnia klasy Premium nie będzie miała przed Tobą tajemnic.

Zmywarka-niszczyciel! Nie myj w niej noży, patelni i garnków!

Bardzo, bardzo wielu ludzi kocha wstawiać naczynia i noże do zmywarki. Często nie mają jednak pojęcia, jak bardzo sami sobie szkodzą. Oglądaj film o zmywarce-niszczycielu. Może Cię przekonamy.

Czytaj więcej

Jak przygotować pyszną jajecznicę na stalowej patelni - 2 metody

Zaawansowane stalowe patelnie są genialne. Usmażysz na nich wszystko, nawet najdelikatniejsze potrawy. Musisz tylko wiedzieć, jak się do tego zabrać. Dziś jajecznica na stalowej patelni Demeyere.

Czytaj więcej

Prościej się nie da, czyli gotowanie w żeliwnym woku Staub

Wokowanie, czyli smażenie i duszenie potraw w woku, to sztuka prosta, przepyszna i do opanowania przez nawet początkującego adepta kuchni. Wszystkie konieczne informacje znajdziesz w naszym filmie.

Czytaj więcej

Jak przygotować do użycia żeliwny wok marki Staub? Bardzo prosto!

Żeliwne naczynia trzeba wygrzać przed pierwszym użyciem. Ta sama zasada tyczy się też woka. W naszym filmie zobaczysz wygrzewanie żeliwnego woka marki Staub. To naprawdę proste zadanie.

Czytaj więcej

Jak wygrzać japońskie żeliwne naczynia Unilloy

Żeliwne naczynia trzeba wygrzać przed pierwszym użyciem. Żadna to filozofia, sam proces trwa zaledwie kilka minut. Obejrzyj nasz film, a Twoje żeliwne garnki Unilloy od razu pokażą, co potrafią.

Czytaj więcej

Najlżejsze żeliwne naczynia świata Unilloy - Japończycy osiągnęli nieosiągalne

Żeliwne garnki i głębokie patelnie Unilloy to niezwykłe odkrycie w świecie kulinariów. Na razie nie dopatrzyliśmy się w nich żadnych wad, choć staramy się dokładnie sprawdzać to, co mówi producent.

Czytaj więcej

Kaszotto z tołpygą stworzone w naczyniach Demeyere - pyszniej się nie da!

Pyszne kaszotto z tołpygą to coś, co trudno będzie Ci zapomnieć. Dla kochających gotować mamy fajny przepis, dla chcących zobaczyć naczynia Demeyere w akcji – popis ich możliwości. Zapraszamy.

Czytaj więcej

Stalowe patelnie Demeyere w akcji - łosoś w porach w cieście francuskim

Stalowe patelnie belgijskiej marki Demeyere są, co tu dużo mówić, nie do zastąpienia. Przygotujesz na nich najróżniejsze przysmaki, co podpowie Ci w filmie nasz Kucharz Wybitny, Tomek Krasowski.

Czytaj więcej
« 1 3 4 5 6