• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
Każda paczka jest ubezpieczona
Każda wysyłka gratis

Patelnie z żeliwa

Patelnia to nie czołg, warto o tym pamiętać!

Niektórzy ze smażących liczą, że kiedy kupią patelnię klasy Premium, skończą się ich wszelkie kłopoty. Wierzą, że zaawansowane patelnie wytrzymają każde ludzkie i nieludzkie poczynania.

Czytaj więcej

Czy głęboka patelnia Staub może trafiać do piekarnika?

Pytanie o to, czy głębokie żeliwne patelnie Staub mogą przygotowywać pyszności w piekarniku, raz po raz pada z ust naszych rozmówców. Odpowiedź jest prosta i znajdziesz ją w naszym filmie.

Czytaj więcej

Nowa patelnia i stare nawyki smażącego – to, wybacz, nie zagra!

Krótki film, który, mamy nadzieję, otworzy oczy wielu smażącym. To, że wymienisz słabą i nędzną patelnię na sprzęt wiele wyższej klasy, nie sprawi wcale, że on sam z siebie będzie idealnie działał.

Czytaj więcej

Słowa "patelnia" i "szaleństwo" mają więcej wspólnego, niż podejrzewasz

PRAWDZIWE telefony od PRAWDZIWYCH ludzi. Absurd goni absurd, a my pytamy: czy to już obłęd? Dziś złośliwie, bo inaczej się nie da, o tych, którzy poszukują idealnej patelni, która zmieni życie.

Czytaj więcej

Tanie kuchenki potrafią zniszczyć dobre patelnie! Przykra prawda o indukcji

Film o tanich kuchnia indukcyjnych powstał po licznych rozmowach z rozgoryczonymi Klientami, którzy opowiadali nam o swoich doświadczeniach. Nie należy traktować go jako ataku na siebie!

Czytaj więcej

Nie smaż na oleju rzepakowym

Badania pokazują, że olej rzepakowy to zdecydowanie zły wybór, jeśli życzysz sobie zdrowo smażyć. My z kolei sprawdziliśmy, że patelnie klasy Premium kompletnie się z nim nie dogadują.

Czytaj więcej

Jaka patelnia najlepiej sprawdzi się w Twojej kuchni?

Patelnia nieprzywierająca? Stalowa? Żeliwna? Miedziana? Co wybrać? Czy sobie z nią poradzę? Nie ma stresu! Nasz film rozwieje wszystkie wątpliwości i pozwoli Ci wybrać najlepszą patelnię.

Czytaj więcej

Polędwica z bratkatoflami w żeliwie Staub

Żeliwne naczynia potrafią przygotować rewolucyjnie pyszne mięsa i warzywa. Dziś Tomek Krasowski zaprasza na ucztę - polędwicę z pieczonymi ziemniakami i surówką z kalarepy. Pychota!

Czytaj więcej