• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
Każda paczka jest ubezpieczona
Każda wysyłka gratis

Szkoła krojenia #2 - jak kroić nożem Nakiri

Japoński nóż Nakiri ciągle jeszcze wielu krojącym wydaje się dość egzotyczny. Często mylony jest z tasakiem, z którym nie ma nic wspólnego. Między innymi z tego powodu wielu krojących pomija go, nie zdając sobie sprawy, ile tracą. Tym bardziej, jeśli często w ich menu goszczą warzywa i owoce.

Nakiri to wybitny specjalista od siekania i szatkowania warzyw, owoców i ziół. Wegańska, czy wegetariańska kuchnia bez noża Nakiri jest równie kulawa, jak gra w tenisa bez rakiety.

Obejrzyj nasz film o nożu Nakiri. Dowiesz się z niego, jak go używać. Krystian pokaże kilka technik, które sprawiają, że nóż Nakiri pokonuje wszelkiego typu, nawet najtwardsze warzywa, czy owoce.

Produkty powiązane z filmem