Demeyere wynalazł patelnię, która sama wyłącza się na indukcji

W świecie kulinariów niezwykle ważne są przeróżne technologiczne odkrycia, które ułatwiają życie milionom gotujących. Belgijska marka Demeyere to odkrywca chodzący w siedmiomilowych butach. Jego patenty to nie milowe, ale od razu 7-milowe kroki w przestrzeni technologii i dla profesjonalistów i amatorów kuchni. Jedne z najbardziej zaawansowanych na świecie, niemal myślące patelnie z serii ControlInduc potrafią same wyłączyć się na indukcji, gdy osiągną maksymalną w przypadku zdrowego smażenia temperaturę 250 stopni. Warto wiedzieć, że w tak wysokiej temperaturze smaży się steki i grube kawałki mięs.

Dzięki tej zjawiskowej technologii nigdy nie przegrzejesz patelni na indukcji, a zawsze będziesz smażyć tak sprawnie, jak mistrz kuchni.

Dowiedz się więcej o ...

4 rodzaje patelni Demeyere - zawsze idealne smażenie

Jak przygotować stalową patelnię do sprawnego smażenia