Akcesoria do noży marki Zwilling - niemiecko-japońska doskonałość

Wielka fascynacja luksusowymi akcesoriami kuchennymi, zwłaszcza syntetycznymi, profesjonalnymi ostrzałkami do doskonałych, mistrzowskich, japońskich noży, nie pozwoliła nam zostać obojętnymi wobec kamieni marki Zwilling. Ten niemiecki koncern powierzył Japończykom stworzenie syntetycznych kamieni, na których naostrzysz nawet najdroższe noże świat o twardości i aż 66 stopni HRC w skali Rockwella. Dzięki przemyślnie dobranej gradacji 2 ostrzałek Twoje noże będą kroić niemal same. A kiedy już je naostrzysz, z chęcią pewnie wyeksponujesz je na eleganckim pulpicie magnetycznym niemieckiego koncernu.

Twoje noże zawsze zaszokują ostrością - oglądaj filmy o ostrzałkach

Jak używać syntetycznych kamieni Miyabi do ostrzenia noży?

Syntetyczne kamienie Zwilling do ostrzenia nawet najtwardszych noży

Co kupić najpierw - japoński nóż, czy kamień do ostrzenia?

Jakich ostrzałek nie tolerują japońskie noże - poradnik

3 typy ostrzałek, na których naostrzysz japońskie noże

Jak dobrać odpowiednią gradację, czyli ziarnistość ostrzałek do japońskich noży?