Stalowe wkłady do gotowania na parze marki Staub otwierają świat smaków

Odkrywanie nowych smaków potraw z żeliwnych garnków słynnej marki Staub to wielka przygoda. A jeśli dodasz do swojej kolekcji naczyń stalowy, perforowany wkład do gotowania na parze, ta przygoda urośnie do rangi prawdziwej kulinarnej ekspedycji o światowym zasięgu. Na parze możesz przyrządzać nieskończoną ilość potraw kuchni całego świata. Raz przygotujesz krewetki, innym razem egzotyczne ryby w owocach, jeszcze innym tradycyjne gołąbki, czy bukiet warzyw. Za każdym razem żeliwny garnek Staub, wyposażony we wkład do gotowania na parze, pokaże Ci, co znaczy perfekcyjny i oryginalny smak.

Wkład do gotowania na parze powinien gościć w każdej kuchni

Pyszne i zdrowe mięso mielone gotowane na parze w żeliwnym garnku Staub