Nasze video poradniki, czyli specjalista uczy, jak korzystać ze sprzętu klasy Premium

Witaj Wędrowcze szukający inspiracji!

W kwietniu 2019 roku ruszyła nasza prywatna telewizja kulinarna. 10 lat marzeń, nieziemskiej cierpliwości, drążenia kwestii filmowania w jakości 4K wreszcie da efekt. Lata doświadczeń ze sprzętem, który znajdziesz w naszym sklepie, pozwolą nam stworzyć spójną ideę filmów dla wszystkich. I dla tych, którzy nie mają pojęcia o luksusowym sprzęcie i gotowaniu, a też i dla fachowców oraz pasjonatów. Nasze studio mieści się w Cieszynie. Jeśli masz ochotę, możesz nas odwiedzić, by obejrzeć na żywo luksusowy sprzęt.

Saya na noże - luksusowy dodatek do ostrzy japońskiej marki Mcusta Zanmai

Jeśli do japońskiego noża dokupisz sayę, automatycznie ostrze zyskuje na prestiżu. Wszystko jednak zależy od tego, jak wykonano sayę. Oglądaj nasz film o sayach wyjątkowej marki Mcusta Zanmai.

Czytaj więcej

Ultimate Aranami marki Mcusta Zanmai - japońskie noże, które na stałe zmieniły krojenie

Aranami Ultimate to noże, jakich jeszcze nie było. Dla japońskich mistrzów kowalstwa nie ma rzeczy niemożliwych. Rzemieślnicy marki Mcusta Zanmai na nowo stworzyli ideę japońskiego noża.

Czytaj więcej

Kaszotto z tołpygą stworzone w naczyniach Demeyere - pyszniej się nie da!

Pyszne kaszotto z tołpygą to coś, co trudno będzie Ci zapomnieć. Dla kochających gotować mamy fajny przepis, dla chcących zobaczyć naczynia Demeyere w akcji – popis ich możliwości. Zapraszamy.

Czytaj więcej

Zadziorne noże Tamahagane San Black i Brown - proste i ostre

Poznaj niemal samotnące japońskie noże Tamahagane z kolekcji SAN Black i Brown. Pozornie skromnie wyglądające ostrza potrafią zadziwić niejednego wymagającego krojącego.

Czytaj więcej

Japoński nóż Kiritsuke - co to takiego i do czego służy?

Nóż Kiritsuke wielu wydaje się absolutnie przerażający. Niech Was jednak nie zwiedzie pozornie straszliwe ostrze. Ten nóż jest piekielnie wygodny i doskonale użyteczny. Więcej w naszym filmie.

Czytaj więcej

Rozgrzewająca zupa dyniowa z imbirem gotowana w żeliwnym garnku Staub

Zupa z dyni w wykonaniu naszego wyśmienitego kucharza, Tomka Krasowskiego, to czysta smakowa rozkosz. Nie dość na tym, nasz zdolny kucharz przybrał ją… jadalnymi kwiatami. Spróbujesz?

Czytaj więcej

Charakterne japońskie noże Tamahagane Tsubame Brown

Japońskie noże Tamahagane Tsubame Brown to kolejna perełka kuźni Kataoka, która zagościła w naszym sklepie, a niedługo i w studio. Na razie krótka i treściwa prezentacja tych wyjątkowych ostrzy.

Czytaj więcej

Stalowe patelnie Demeyere w akcji - łosoś w porach w cieście francuskim

Stalowe patelnie belgijskiej marki Demeyere są, co tu dużo mówić, nie do zastąpienia. Przygotujesz na nich najróżniejsze przysmaki, co podpowie Ci w filmie nasz Kucharz Wybitny, Tomek Krasowski.

Czytaj więcej
« 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12