W ofercie ceniącego swoich Klientów producenta, jakim jest belgijska marka Demeyere, nie mogło zabraknąć uniwersalnych patelni z dwoma krótkimi, kutymi ze stali uchwytami. Tego typu patenie, nazywane patelniami do serwowania, służą, oczywiście, smażeniu, duszeniu i pieczeniu potraw w piekarniku. A serwowaniu na samym końcu.
Krótkie uchwyty stalowych, zaawansowanych technologicznie patelni MultiFunction pozwalają bez kłopotu używać ich w piekarniku, co daje możliwość przyrządzania zdrowych, dietetycznych potraw. Demeyere podpowiada, że patelnia powinna być wykorzystywana możliwie najbardziej różnorodnie, czyli nie tylko do smażenia.
7-warstwowa konstrukcja dna i ścianek patelni perfekcyjnie rozprowadza ciepło od samego dna, aż po brzegi patelni. To pozwala na szybkie przyrządzanie potraw, które smażą się idealnie na całej jej powierzchni. Nie ma znaczenia, czy smażone mięso leży na środku, czy na samym brzegu. Usmaży się równomiernie w tym samym czasie.
Zaawansowane patelnie MultiFunction marki Demeyere, konstruowane przez inżynierów i mistrzów kuchni, akumulują duże ilości ciepła, które przekazują wprost w przyrządzane potrawy. Dzięki temu przy smażeniu, czy duszeniu zużyjesz minimalną ilość energii. Stalowe patelnie MultiFunction współpracują z każdym typem kuchenki, od gazowej, przez elektryczną, ceramiczną, aż pod indukcyjną.
Dodatkowym atutem tych wielofunkcyjnych patelni jest higieniczna, nigdy nie zmieniająca koloru stal Silvinox®, kolejny wynalazek Demeyere. Dzięki niej patelnie MultiFunction będą wyglądały idealnie przez całe dekady.
I to, co szczególnie cieszy miłośników stali belgijskiego producenta - każda patelnia MultiFunction ma aż 30 lat gwarancji. Używający jej w profesjonalnej kuchni otrzymają 10 lat gwarancji.
Na stalowej patelni MultiFunction Demeyere usmażysz dosłownie wszystko. Musisz tylko dostosować temperaturę do przyrządzanej potrawy. Na patelni udadzą się wyśmienicie jajka, naleśniki, omlety, placki, warzywa, delikatne oraz tłuste mięsa i ryby. Steków z patelni MultiFunction nie zapomnisz! Patelnie nadają się też idealnie do duszenia. Do stalowej patelni możesz dokupić pokrywkę z hartowanego szkła. Znajdziesz ją pod każdym produktem.
Pamiętaj, że stalową patelnię musisz KONIECZNIE wygrzać, by dało się na niej prosto i sprawnie smażyć. Niewygrzana sprawi, że wszystko do niej przywrze.
Warto być naszym Klientem. :) Spójrz na baner poniżej.
PATELNIA DO
DELIKATNYCH MIĘS
PATELNIA DO
MIELONEGO MIĘSA
PATELNIA DO STEKÓW
I TŁUSTYCH MIĘS
PATELNIA DO
RYB
PATELNIA DO
WARZYW
PATELNIA DO
PLACKÓW
PATELNIA DO
OMLETÓW
PATELNIA DO
NALEŚNIKÓW
PATELNIA DO
JAJEK SADZONYCH
NA KUCHNIĘ
GAZOWĄ
NA KUCHNIĘ
ELEKTRYCZNĄ
NA KUCHNIĘ
CERAMICZNĄ
NA KUCHNIĘ
INDUKCYJNĄ
DO PIEKARNIKA
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ?
Poniżej znajdziesz sporo ważnych informacji. Sprawdzamy i testujemy stalowe patelnie, więc wiemy o nich naprawdę wiele. Chętnie dzielimy się wiedzą, pasją i doświadczeniami.
MOŻESZ STOSOWAĆ
STALOWE UTENSYLIA
MOŻESZ MYĆ
W ZMYWARCE
NIE PRZECHOWUJ
POTRAW W LODÓWCE
UŻYWAJ RĘKAWIC
KUCHENNYCH
NPC Polska Sp. z o.o. S.k.
ul. Powstańców Śląskich 103 lok. 1
01-355 Warszawa
[email protected]
Stalowe patelnie, garnki i rondle słyną z wyjątkowej trwałości, odporności na uszkodzenia i wszechstronności, co czyni je niezastąpionymi i bardzo lubianymi naczyniami w kuchni. Jednakże, niewłaściwe użytkowanie lub brak odpowiedniej pielęgnacji może wpłynąć na ich wygląd i funkcjonalność. W dołączonym dokumencie .pdf możesz zapoznać się z podstawowymi zasadami użytkowania i konserwacji naczyń ze stali nierdzewnej – znajdziesz tu prostą instrukcję obsługi. Pamiętaj, że naszą autorską, bardzo szczegółową instrukcję obsługi otrzymasz zaraz po wysłaniu do Ciebie zamówionych w naszym sklepie naczyń. Zawiera ona szereg dodatkowych podpowiedzi oraz poradników, które rozwijają wiedzę zawartą w dołączonym w tej sekcji pliku pdf.
Dokument PDF, który możesz pobrać został sporządzony w celu spełnienia wymogów dyrektywy GPSR (General Product Safety Regulation) i ma na celu informowanie Klientów sklepu internetowego PrestiżowaKuchnia.pl o potencjalnych zagrożeniach związanych z użytkowaniem stalowych naczyń - patelni, woków, rondli i garnków. Celem tego dokumentu jest zapewnienie bezpieczeństwa użytkownikom poprzez jasne i zrozumiałe przedstawienie zagrożeń oraz sposobów ich minimalizacji.