Cynamonowe zauroczenie - czyli seria żeliwnych naczyń Staub

Na piękno gotowania, jako wybitnej sztuki, składa się wiele elementów. Jednym z bardzo istotnych są naczynia. Im lepsze, bardziej zaawansowane i piękniejsze, tym Twoje gotowanie staje się bardziej twórcze, ciekawsze, zdrowsze. Stąd wszyscy, którzy cenią niepoślednie smaki, dietetyczne gotowanie, wyrafinowaną, a mądrą kuchnię, z upodobaniem korzystają z francuskich żeliwnych naczyń Cinnamon, które marka Staub wyposażyła w nieprzywierającą, porcelanową glazurę. Gotowanie, smażenie, czy pieczenie w żeliwie da Ci poznać smaki, które dotychczas były owiane legendą.

Chcesz spróbować potraw marzeń? Sięgnij po żeliwne naczynia Staub

Wygrzewanie żeliwnych garnków i patelni - 2 proste metody

Ostrzegamy, jak nie wygrzewać żeliwnych naczyń

Jak upiec chleb w żeliwnym garnku Staub?

Żeliwne naczynia Staub - one się nie kończą i służą do wszystkiego