Jak kroją noże Suncraft? Sprawdź, bo trudno się nimi nie cieszyć!

„Lubimy gadać o kuchni” – tak nazwaliśmy nasz nowy cykl filmów, w których dwóch pasjonatów gotowania i wyśmienitego sprzętu (Tomek – kucharz i Krystian – specjalista z zakresu technologii kulinarnych) na luzie, po swojemu, czasem prześmiewczo i nie całkiem poważnie, ale zawsze z wielkim zaangażowaniem będzie dzielić się z Wami swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami dotyczącymi kuchni.

Tomek i Krystian, obaj mający za sobą długie lata doświadczeń kulinarnych,  mówią dziś o nożach naszej ulubione marki Suncraft. Opowiedzą, jak kroi się tymi doskonale ostrymi nożami, pokroją synchronicznie (co bardzo sympatycznie wygląda). Pokażą też malutkie wprawki szkoły krojenia i pocieszą tych, którzy nie wierzą, że mogą nauczyć się kroić błyskawicznie.

Nasi specjaliści podpowiedzą, jakie błędy najczęściej popełniają krojący i z czym trzeba się liczyć, gdy pracuje się z prawdziwie ostrym nożem.

Tomek podzieli się z Wami wrażeniami kucharza, który kroił długie lata klasycznymi, europejskimi nożami, a później sięgnął po japońskie ostrza.

Chłopaki nauczą Was też dwóch różnych metod krojenia cebuli. I, o czym cały nasz zespół może zaświadczyć, pokroili ją tak szybko, że nie uronili łzy. Oto, co potrafią noże Suncraft w sprawnych dłoniach.

W filmie sporo ciekawostek, dużo gadania i jeszcze więcej krojenia. Liczymy, że nowa konwencja przypadnie Wam do gustu.

Produkty powiązane z filmem