Japońskie deski Hasegawa - super standard krojenia
Dlaczego Japończycy mają prawdziwego świra na punkcie antybakteryjności? Dlaczego tworzą deski kuchenne, na których można kroić przez dekady? Odpowiedzi na pytania znajdziesz w naszym filmie.
Bez nich kuchenne życie byłoby i trudne i nudne. Rozliczne kuchenne akcesoria, zarówno drobne, jak i te poważne, są nieodłącznym składnikiem codziennego, kulinarnego tworzenia. W tej kategorii zbierzemy filmy o przeróżnych luksusowych mniej lub bardziej sprzętach, które pomagają w realizacji nawet najśmielszych smakowych pomysłów.
Kategoria filmów o akcesoriach kuchennych, zwanych utensyliami, będzie o tyle różnorodna, o ile ich świat jest niezwykle rozłożysty.
Dlaczego Japończycy mają prawdziwego świra na punkcie antybakteryjności? Dlaczego tworzą deski kuchenne, na których można kroić przez dekady? Odpowiedzi na pytania znajdziesz w naszym filmie.
Bisbell stworzył pięknie, minimalistyczne, a bardzo mocne i stabilne drewniane pulpity magnetyczne na kilka noży. Miękka wyściółka i neodymowe magnesy czynią z nich mistrzów eksponowania noży.
Grono wielbicieli zestawu do próżniowego przechowywania żywności Fresh&Save, marki Zwilling, rośnie w oszałamiającym tempie. I trudno się dziwić, bo to naprawdę trafiony pomysł! Obejrzyj film.
Pulpit magnetyczny musi spełniać trzy podstawowe funkcje - przede wszystkim mieć doskonałe magnesy, by noże zeń nie spadały. Musi też mieścić się na blacie. I, rzecz jasna, musi się podobać.
Japońskie deski Asahi, które posłużą w Twojej kuchni przez całe dziesięciolecia i nie stracą swoich świetnych właściwości, warto naolejować przed pierwszym użyciem. Jak to zrobić? Obejrzyj film.
Jeśli kochasz jeść dobrze, zdrowo, świeżo i różnorodnie, a czasem kupujesz na zapas, system próżniowego pakowania żywności, Fresh & Save marki Zwilling, jest właśnie dla Ciebie.
Czekali, czekali, aż się doczekali na kolorowe deski słynnej marki Parker Asahi. W naszym filmie trzy nowe odsłony wyśmienitych desek i krótkie podsumowanie dla tych, którzy nie wiedzą, w czym rzecz.
Pirometr w kuchni to, naszym zdaniem, genialny pomocnik. Niestety, czasem oszukuje, gdy przyjdzie mu pracować ze stalową patelnią. Jak sobie z nim poradzić? Jak ustawić emisyjność – o tym w filmie.