• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
  • Każda paczka jest ubezpieczona
  • Każda wysyłka gratis

Nieziemsko ostre i precyzyjne noże do sushi i sashimi odmieniają krojenie

W orientalnej kuchni istnieje olbrzymia ilość przeróżnych, bardzo specjalistycznych noży do sushi, sashimi i owoców morza. Wiadomo, że Europejczycy nie są w stanie wykorzystać wszelkich typów noży, wymyślonych przez Japończyków. Sporadycznie ktoś kroił węgorza, czy porcjował orientalną rybę hamo. Niemniej japońskie noże Yanagiba, Sujihiki, Kiritsuke-Yanagiba, Sakimaru, Kengata zyskują sobie coraz większą popularność na rodzimym rynku. I służą, nie tylko, do sushi, czy sashimi. Ich przeznaczenie podpowiadamy przy każdym produkcie.
Idealnie ostre, nieziemsko precyzyjne japońskie noże do sushi i owoców morza pozwolą Ci wspiąć się na zupełnie nowy, mistrzowski poziom krojenia.

  Przy każdym nożu z naszej oferty znajdziesz film. Zapraszamy do oglądania!