Jaka patelnia najlepiej sprawdzi się w Twojej kuchni?
Patelnia nieprzywierająca? Stalowa? Żeliwna? Miedziana? Co wybrać? Czy sobie z nią poradzę? Nie ma stresu! Nasz film rozwieje wszystkie wątpliwości i pozwoli Ci wybrać najlepszą patelnię.
Wielu gotujących obawia się stalowych patelni. Zupełnie niepotrzebnie. Wszystkie problemy, związane z ich używaniem, wynikają tylko i wyłącznie z tego, że mało kto wie, jak dobrze przygotować stalową patelnię do działania i jak radzić sobie z temperaturami smażenia.
Pomożemy Ci okiełznać Twoją stalową patelnię, pokażemy, jak doskonale będzie się sprawdzać nawet wtedy, gdy zaangażujesz ją do przyrządzania delikatnych potraw.
Uzbrój się w nieco cierpliwości, daj czas patelni, a przekonasz się, że nie ma nic lepszego, niż smażenie na stali. Oczywiście, koniecznie obejrzyj nasze filmy, a wszystko stanie się jasne!
Patelnia nieprzywierająca? Stalowa? Żeliwna? Miedziana? Co wybrać? Czy sobie z nią poradzę? Nie ma stresu! Nasz film rozwieje wszystkie wątpliwości i pozwoli Ci wybrać najlepszą patelnię.
Czasem łatwiej obejrzeć film, niż przedzierać się przez detale i samemu konstruować porównania. Dla wygody naszych Klientów porównujemy dwie doskonałe patelnie - ProLine i MultiLine.
Pirometr w kuchni to, naszym zdaniem, genialny pomocnik. Niestety, czasem oszukuje, gdy przyjdzie mu pracować ze stalową patelnią. Jak sobie z nim poradzić? Jak ustawić emisyjność – o tym w filmie.
Stalowe naczynia Demeyere, garnki i patelnie, nawet po całych latach używania będą srebrzysto-biało. Łatwo można to zobaczyć, zestawiając je z klasycznymi, stalowymi naczyniami.
Placki ziemniaczane na stalowej patelni to, naprawdę, wyśmienite połączenie. Bardzo wysokiej jakości stal pozwala przygotować placki, które smakują wręcz bajecznie. I prościutko się je szykuje.
Naleśniki na stalowej patelni? Wielu wydaje się to nie do zrobienia. A tu niespodzianka. Na stalowych patelniach Demeyere można przygotować 11 naleśników na łyżce tłuszczu! Sprawdź!
Zaawansowane stalowe patelnie są genialne. Usmażysz na nich wszystko, nawet najdelikatniejsze potrawy. Musisz tylko wiedzieć, jak się do tego zabrać. Dziś jajecznica na stalowej patelni Demeyere.
Pyszne kaszotto z tołpygą to coś, co trudno będzie Ci zapomnieć. Dla kochających gotować mamy fajny przepis, dla chcących zobaczyć naczynia Demeyere w akcji – popis ich możliwości. Zapraszamy.