• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
  • Każda paczka jest ubezpieczona
  • Każda wysyłka gratis

Jak przygotować pyszną jajecznicę na stalowej patelni - 2 metody

Jeśli nie chcesz, żeby Twoja jajecznica, smażona na stalowej patelni, przybrała strukturę betonu, starego kartonu, czy, ironizując, stali właśnie, zastosuj jedną z sugerowanych przez naszego specjalistę metod.
Możesz skorzystać z metody „na profesora”, albo „na chciwca”. Pierwsza polega na użyciu pirometru. Druga jest ciekawsza, bo działasz na wyłączonej kuchence. Oczywiście, wcześniej trzeba ją nagrzać! Śmiejemy się, że to metoda dla oszczędnych („chciwców”).
Ale - mówiąc poważnie - jajecznica i stalowa patelnie to czasem pełne wyzwań połączenie. Wielu naszych Klientów skarży się, że smażona na stali jajecznica przywiera albo staje się zbyt szybko strasznie twarda. Spieszymy z pomocą wszystkim miłośnikom doskonałych, stalowych patelni i jajecznicy.

Produkty powiązane z filmem