• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
  • Każda paczka jest ubezpieczona
  • Każda wysyłka gratis

Prościej się nie da, czyli gotowanie w żeliwnym woku Staub

Spieszysz się? Jesteś zmęczony po pracy? Nie masz specjalnego pomysłu na obiad i bezradnie stoisz przed otwartą lodówką? Jeśli tylko masz w swojej kuchni woka (np. z żeliwa, naszej ulubionej, a doskonałej marki Staub), wtedy problem rozwiązuje się niemal sam. Pół godziny i na stole pojawia się dymiąca, genialne aromatyczna, pysznie smakująca potrawa.

Jeśli nie bardzo wiesz, na co masz ochotę, możesz włożyć do woka (np. żeliwnego, jak pokazuje to w filmie nasz specjalista) przeróżne, całkiem polskie, dostępne w każdym sklepie warzywa, czy kawałek mięsa, a zyskasz obiad zaskakujący odkrywczymi smakami.

Niestety, Polacy ciągle jeszcze funkcjonują w kręgu wokowych mitów. Wierzą, że w woku może gotować tylko najlepszy kucharz-profesjonalista i że w tym niesamowitym naczyniu powstają tylko azjatyckie potrawy. Szybko i sprawnie rozprawimy się z obydwoma przesądami. Obejrzyj nasz film, a przekonasz się raz i na zawsze, że wok jest jednym z bardziej uniwersalnych naczyń, bez którego życie gotującego jest smutne.

Produkty powiązane z filmem