Inżynierowie belgijskiej marki Demeyere przez całe dekady uczyli się, jak udoskonalić na pozór zwykłą stal szlachetną. Jak sprawić, by była wiele wytrzymalsza, odporniejsza na przegrzanie, pozwalała doskonale zdrowo smażyć i dusić? Rodzinna marka Demeyere założyła, że stal może też przez całe dekady być elegancka, higieniczna i nie zmieniać koloru w wysokich temperaturach - tak powstała nieżółknąca stal Silvinox®. Ten patent sięga lat 60-tych XX wieku i do dziś zachwyca wszystkich znawców.
Seria stalowych, 7-warstwowych patelni MultiLine to dowód na to, że nowoczesne, zaawansowane technologicznie naczynia klasy Premium mogą przez dekady wypełniać swoją powinność zarówno w profesjonalnej kuchni, jak i w domach wymagających użytkowników, którzy życzą sobie korzystać z niemal niezniszczalnego sprzętu.
Demeyere zasłynęło w świecie kulinariów ze swoich niezwykle długich gwarancji. Profesjonalna kuchnia, w której patelnie MultiLine poddawane są iście piekielnym przeciążeniom, cieszy się 10-letnią gwarancją. Korzystający z patelni Demeyere w domu otrzymują od producenta aż 30 lat gwarancji. To najlepszy dowód na to, jak Belgowie są pewni swojego produktu.
Inżynierowie Demeyere do perfekcji opracowali łączenie przeróżnych, doskonale przewodzących ciepło materiałów w jeden, niezwykle odporny na temperatury i uszkodzenia, twardy, nieodkształcający się stop 7-Ply® Material. To dzięki jego właściwościom patelnie MultiLine rozgrzewają się idealnie od samego środka, po brzegi, pozwalając smażyć i dusić z użyciem minimalnej ilości energii. Oczywiście, stalowe patelnie służą też do zapiekania potraw w piekarniku.
Udoskonalana przez dekady stal Demeyere współdziała z każdym typem kuchenki, włącznie z indukcją. Według naszych testów średni czas rozgrzewania patelni MultiLine na indukcji to zaledwie 30-40 sekund.
Na stalowej patelni MultiLine Demeyere usmażysz dosłownie wszystko. Musisz tylko dostosować temperaturę do przyrządzanej potrawy. Na patelni udadzą się wyśmienicie jajka, naleśniki, omlety, placki, warzywa, delikatne oraz tłuste mięsa i ryby. Steków z patelni MultiLine nie zapomnisz! Patelnie nadają się też do podduszania. Możesz dobrać do nich pokrywki z hartowanego szkła, które znajdziesz pod każdym produktem, na dole strony.
Pamiętaj, że stalową patelnię musisz KONIECZNIE wygrzać, by dało się na niej prosto i sprawnie smażyć. Niewygrzana sprawi, że wszystko do niej przywrze.
Warto być naszym Klientem. :) Spójrz na baner poniżej.
PATELNIA DO
DELIKATNYCH MIĘS
PATELNIA DO
MIELONEGO MIĘSA
PATELNIA DO STEKÓW
I TŁUSTYCH MIĘS
PATELNIA DO
RYB
PATELNIA DO
WARZYW
PATELNIA DO
PLACKÓW
PATELNIA DO
OMLETÓW
PATELNIA DO
NALEŚNIKÓW
PATELNIA DO
JAJEK SADZONYCH
NA KUCHNIĘ
GAZOWĄ
NA KUCHNIĘ
ELEKTRYCZNĄ
NA KUCHNIĘ
CERAMICZNĄ
NA KUCHNIĘ
INDUKCYJNĄ
DO PIEKARNIKA
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ?
Poniżej znajdziesz sporo ważnych informacji. Sprawdzamy i testujemy stalowe patelnie, więc wiemy o nich naprawdę wiele. Chętnie dzielimy się wiedzą, pasją i doświadczeniami.
7-warstwowe, stalowe patelnie belgijskiej marki Demeyere to niezwykłe osiągnięcie w dziedzinie zdrowego, dietetycznego smażenia. Na patelniach MultiLine da się smażyć z minimalną ilością tłuszczu.
Na stalowych, 7-warstwowych patelniach MultiLine da się smażyć tłuste mięsa, czy ryby nawet bez dodatku oleju. Tłuszcz wytapiający się z przyrządzanych porcji wystarczy, by stal Demeyere spełniła swoje zadanie.
WYGODA SMAŻENIA NA STALI DEMEYERE
Patelnie MultiLine charakteryzują profesjonalne, nie tamujące przepływu krwi w dłoni uchwyty. To szczególnie ważne dla zawodowych kucharzy oraz tych, którzy smażą często i dużo dla najbliższych.
Uchwyty patelni Demeyere nie nagrzewają się w trakcie długiego smażenia, czy duszenia. Jeśli pracujesz na kuchni gazowej, staraj się, by płomień nie był zbyt duży. Wtedy uchwyt zawsze będzie chłodny.
MOŻESZ STOSOWAĆ
STALOWE UTENSYLIA
MOŻESZ MYĆ
W ZMYWARCE
NIE PRZECHOWUJ
POTRAW W LODÓWCE
UŻYWAJ RĘKAWIC
KUCHENNYCH