Inżynierowie belgijskiej marki Demeyere przez całe dekady uczyli się, jak udoskonalić na pozór zwykłą stal szlachetną. Jak sprawić, by była wiele wytrzymalsza, odporniejsza na przegrzanie, pozwalała doskonale zdrowo smażyć i dusić? Rodzinna marka Demeyere założyła, że stal może też przez całe dekady być elegancka, higieniczna i nie zmieniać koloru w wysokich temperaturach - tak powstała nieżółknąca stal Silvinox®. Ten patent sięga lat 60-tych XX wieku i do dziś zachwyca wszystkich znawców.
Seria stalowych, 7-warstwowych patelni MultiLine to dowód na to, że nowoczesne, zaawansowane technologicznie naczynia klasy Premium mogą przez dekady wypełniać swoją powinność zarówno w profesjonalnej kuchni, jak i w domach wymagających użytkowników, którzy życzą sobie korzystać z niemal niezniszczalnego sprzętu.
Demeyere zasłynęło w świecie kulinariów ze swoich niezwykle długich gwarancji. Profesjonalna kuchnia, w której patelnie MultiLine poddawane są iście piekielnym przeciążeniom, cieszy się 10-letnią gwarancją. Korzystający z patelni Demeyere w domu otrzymują od producenta aż 30 lat gwarancji. To najlepszy dowód na to, jak Belgowie są pewni swojego produktu.
Inżynierowie Demeyere do perfekcji opracowali łączenie przeróżnych, doskonale przewodzących ciepło materiałów w jeden, niezwykle odporny na temperatury i uszkodzenia, twardy, nieodkształcający się stop 7-Ply® Material. To dzięki jego właściwościom patelnie MultiLine rozgrzewają się idealnie od samego środka, po brzegi, pozwalając smażyć i dusić z użyciem minimalnej ilości energii. Oczywiście, stalowe patelnie służą też do zapiekania potraw w piekarniku.
Udoskonalana przez dekady stal Demeyere współdziała z każdym typem kuchenki, włącznie z indukcją. Według naszych testów średni czas rozgrzewania patelni MultiLine na indukcji to zaledwie 30-40 sekund.
Na stalowej patelni MultiLine Demeyere usmażysz dosłownie wszystko. Musisz tylko dostosować temperaturę do przyrządzanej potrawy. Na patelni udadzą się wyśmienicie jajka, naleśniki, omlety, placki, warzywa, delikatne oraz tłuste mięsa i ryby. Steków z patelni MultiLine nie zapomnisz! Patelnie nadają się też idealnie do duszenia. Możesz dobrać do nich pokrywki z hartowanego szkła, które znajdziesz pod każdym produktem, na dole strony.
Pamiętaj, że stalową patelnię musisz KONIECZNIE wygrzać, by dało się na niej prosto i sprawnie smażyć. Niewygrzana sprawi, że wszystko do niej przywrze.
Warto być naszym Klientem. :) Spójrz na baner poniżej.
PATELNIA DO STEKÓW
I TŁUSTYCH MIĘS
PATELNIA DO
DELIKATNYCH MIĘS
PATELNIA DO HAMBURGERÓW
I MIELONYCH MIĘS
PATELNIA DO
SMAŻENIA RYB
PATELNIA DO
PLACKÓW
PATELNIA DO
NALEŚNIKÓW
PATELNIA DO
OMLETÓW
PATELNIA DO
SADZONYCH JAJEK
PATELNIA DO
CIAST I PIZZY
NA KUCHNIĘ
GAZOWĄ
NA KUCHNIĘ
ELEKTRYCZNĄ
NA KUCHNIĘ
CERAMICZNĄ
NA KUCHNIĘ
INDUKCYJNĄ
DO PIEKARNIKA
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ?
Poniżej znajdziesz sporo ważnych informacji. Sprawdzamy i testujemy stalowe patelnie, więc wiemy o nich naprawdę wiele. Chętnie dzielimy się wiedzą, pasją i doświadczeniami.
7-warstwowe, stalowe patelnie belgijskiej marki Demeyere to niezwykłe osiągnięcie w dziedzinie zdrowego, dietetycznego smażenia. Na patelniach MultiLine da się smażyć z minimalną ilością tłuszczu.
Na stalowych, 7-warstwowych patelniach MultiLine da się smażyć tłuste mięsa, czy ryby nawet bez dodatku oleju. Tłuszcz wytapiający się z przyrządzanych porcji wystarczy, by stal Demeyere spełniła swoje zadanie.
WYGODA SMAŻENIA NA STALI DEMEYERE
Patelnie MultiLine charakteryzują profesjonalne, nie tamujące przepływu krwi w dłoni uchwyty. To szczególnie ważne dla zawodowych kucharzy oraz tych, którzy smażą często i dużo dla najbliższych.
Uchwyty patelni Demeyere nie nagrzewają się w trakcie długiego smażenia, czy duszenia. Jeśli pracujesz na kuchni gazowej, staraj się, by płomień nie był zbyt duży. Wtedy uchwyt zawsze będzie chłodny.
MOŻESZ STOSOWAĆ
STALOWE UTENSYLIA
MOŻESZ MYĆ
W ZMYWARCE
NIE PRZECHOWUJ
POTRAW W LODÓWCE
UŻYWAJ RĘKAWIC
KUCHENNYCH
NPC Polska Sp. z o.o. S.k.
ul. Powstańców Śląskich 103 lok. 1
01-355 Warszawa
biuro@npcpolska.pl
Stalowe patelnie, garnki i rondle słyną z wyjątkowej trwałości, odporności na uszkodzenia i wszechstronności, co czyni je niezastąpionymi i bardzo lubianymi naczyniami w kuchni. Jednakże, niewłaściwe użytkowanie lub brak odpowiedniej pielęgnacji może wpłynąć na ich wygląd i funkcjonalność. W dołączonym dokumencie .pdf możesz zapoznać się z podstawowymi zasadami użytkowania i konserwacji naczyń ze stali nierdzewnej – znajdziesz tu prostą instrukcję obsługi. Pamiętaj, że naszą autorską, bardzo szczegółową instrukcję obsługi otrzymasz zaraz po wysłaniu do Ciebie zamówionych w naszym sklepie naczyń. Zawiera ona szereg dodatkowych podpowiedzi oraz poradników, które rozwijają wiedzę zawartą w dołączonym w tej sekcji pliku pdf.
Dokument PDF, który możesz pobrać został sporządzony w celu spełnienia wymogów dyrektywy GPSR (General Product Safety Regulation) i ma na celu informowanie Klientów sklepu internetowego PrestiżowaKuchnia.pl o potencjalnych zagrożeniach związanych z użytkowaniem stalowych naczyń - patelni, woków, rondli i garnków. Celem tego dokumentu jest zapewnienie bezpieczeństwa użytkownikom poprzez jasne i zrozumiałe przedstawienie zagrożeń oraz sposobów ich minimalizacji.