Alfa i Omega w świecie stalowych patelni - linia ProLine Demeyere

Inżynierowie i zawodowi kucharze, pracujący nad projektem patelni ProLine, belgijskiej marki Demeyere, wspięli się na szczyty szczytów, tworząc te niezwykle potężne, wytrzymałe, bardzo grube patelnie, które w świecie luksusowych technik kulinarnych na razie nie mają sobie równych. Ogromna odporność termiczna, dochodząca do 600 stopni Celsjusza, szereg patentów ułatwiających smażenie, niezmieniająca przez dekady koloru stal Silvinox tworzą sprzęt niemal nie do zniszczenia. Mocy patelni ProLine, marki Demeyere, dowiodły testy w profesjonalnych kuchniach, gdzie belgijski sprzęt był poddawany prawdziwym torturom. I wyszedł z nich bez szwanku.

Dowiedz się więcej o ...

4 rodzaje patelni Demeyere - zawsze idealne smażenie

Jak przygotować stalową patelnię do sprawnego smażenia

Stalowe patelnie Demeyere w akcji - łosoś w porach w cieście francuskim

Jak smaży się placki ziemniaczane na stalowej patelni Demeyere? Wręcz bajecznie!

Czym różni się 7-warstwowa patelnia ProLine od 7-warstwowej patelni MultiLine?