Wizyta w profesjonalnej kuchni to przeżycie, którego życzymy każdemu gotującemu. Po czymś takim docenia się spokój i komfort gotowania w domu. Zawrotne tempo pracy kucharzy, maksymalne skupienie mistrzów, którzy poświęcili całe lata na osiągnięcie perfekcji w swoim fachu, gigantyczne temperatury, w których człowiek i sprzęt muszą dać sobie radę oraz potworna presja czasu czynią z profesjonalnego gotowania tytaniczną pracę.
W takich właśnie warunkach można prawdziwie ocenić możliwości sprzętu kuchennego. Jeśli patelnia, narażana na niesłychane przeciążenia, pracująca non-stop nawet kilka, czy kilkanaście godzin dziennie, wytrzyma to piekło, znaczy, że trafiliśmy na sprzęt doskonałego producenta.
Belgijska marka Demeyere, zasłynęła w świecie kulinariów ze swoich niemal niezniszczalnych patelni z serii ProLine. To jedna z najbardziej zaawansowanych linii stalowych patelni na świecie. Oczywiście, patelnie ProLine, dedykowane nade wszystko profesjonalistom, sprawdzą się też idealnie w Twojej domowej kuchni. Tam wytrzymają, dosłownie, przez całe dekady.
Ścianki i dno patelni ProLine stworzono z niezwykle potężnego, bo aż 4,8 mm grubości opatentowanego stopu 7-Ply®, który składa się 7-warstw przeróżnych, idealnie współpracujących ze sobą, perfekcyjnie przewodzących ciepło materiałów. Dzięki nim możesz smażyć i dusić szybko, sprawnie, z niewielką ilością tłuszczu, używając minimalnej ilości energii.
Zaawansowane technologicznie, stalowe patelnie ProLine współpracują z każdym typem kuchenki, włącznie z indukcją.
Demeyere postawiło przed sobą niezwykle wymagające wyzwanie, któremu w całości sprostało. Stworzyło patelnie na całe życie. Potwierdza to niezwykle długa, jak na stal, gwarancja - gotujący w domu mogą cieszyć się aż 30 latami gwarancji, kuchnia profesjonalna - 10-letnią gwarancją.
Na stalowej patelni ProLine Demeyere usmażysz dosłownie wszystko. Musisz tylko dostosować temperaturę do przyrządzanej potrawy. Na patelni udadzą się wyśmienicie jajka, naleśniki, omlety, placki, warzywa, delikatne oraz tłuste mięsa i ryby. Steków z patelni ProLine nie zapomnisz! Patelnie ProLine nadają się idealnie do podduszenia. Możesz dobrać do nich pokrywki z hartowanego szkła, które znajdziesz pod każdym produktem, na dole strony.
Pamiętaj, że stalową patelnię musisz KONIECZNIE wygrzać, by dało się na niej prosto i sprawnie smażyć. Niewygrzana sprawi, że wszystko do niej przywrze.
Warto być naszym Klientem. :) Spójrz na baner poniżej.
PATELNIA DO
DELIKATNYCH MIĘS
PATELNIA DO
MIELONEGO MIĘSA
PATELNIA DO STEKÓW
I TŁUSTYCH MIĘS
PATELNIA DO
RYB
PATELNIA DO
WARZYW
PATELNIA DO
PLACKÓW
PATELNIA DO
OMLETÓW
PATELNIA DO
NALEŚNIKÓW
PATELNIA DO
JAJEK SADZONYCH
NA KUCHNIĘ
GAZOWĄ
NA KUCHNIĘ
ELEKTRYCZNĄ
NA KUCHNIĘ
CERAMICZNĄ
NA KUCHNIĘ
INDUKCYJNĄ
DO PIEKARNIKA
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ?
Poniżej znajdziesz sporo ważnych informacji. Sprawdzamy i testujemy stalowe patelnie, więc wiemy o nich naprawdę wiele. Chętnie dzielimy się wiedzą, pasją i doświadczeniami.
7-warstwowe, stalowe patelnie ProLine to najpotężniejsza propozycja marki Demeyere. Jej ścianki i dno mają grubość aż 4,8 mm, więc swobodnie można powiedzieć, że to szczytowe osiągnięcie w dziedzinie zdrowego, dietetycznego smażenia. ProLine to niemal niezniszczalna patelnia dla tych, którzy nie idą na kompromisy.
Na stalowych, 7-warstwowych patelniach ProLine można smażyć zarówno najdelikatniejsze potrawy (jajecznicę, jajka, naleśniki, omlety), jak i tłuste mięsa, ryby, czy potężne steki. Musisz tylko dać patelni nieco czasu, by pokazała, co potrafi. Musisz też zadbać o odpowiednią temperaturę dobraną do typu potrawy - wtedy do patelni nic nie przywrze.
O PRZYJEMNOŚCI SMAŻENIA NA PATELNI PROLINE
MOŻESZ STOSOWAĆ
STALOWE UTENSYLIA
MOŻESZ MYĆ
W ZMYWARCE
NIE PRZECHOWUJ
POTRAW W LODÓWCE
UŻYWAJ RĘKAWIC
KUCHENNYCH