• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
  • Każda paczka jest ubezpieczona
  • Każda wysyłka gratis

Jak dusić w głębokich patelniach szefa kuchni marki Demeyere?

Profesjonaliści w świecie kulinariów, do których należy słynna belgijska marka Demeyere, od wielu dekad eksperymentowali z najbardziej optymalnymi kształtami i materiałami patelni. Głębokie patelnie Demeyere, które wyposażone są w wysokie ścianki, to kolejny krok w ewolucji belgijskiego producenta, który zbadał, że tego typu naczynie musi mieć specyficzną konstrukcję. Nic nie może zostać powierzone przypadkowi. Stąd wysokie ścianki, potężne, wielowarstwowe dna lub nawet i wielowarstwowe konstrukcje całych patelni.

Głębokie patelnie szefa kuchni, marki Demeyere, niezwykle sztywną konstrukcję i ogromną odporność termiczną, która chroni je przed przegrzaniem. Ich dystrybucja ciepła i umiejętność kierowania go w głąb przyrządzanych potraw stały się legendarne w świecie kulinariów.

Patelnie szefa kuchni Demeyere to jedne z najbardziej uniwersalnych patelni na świecie. Służą nie tylko do smażenia z małą i dużą ilością tłuszczu, ale też do duszenia, pieczenia, zapiekania potraw, czy tworzenia, m.in., sosów.

W filmie producenta zobaczysz patelnię z linii Atlantis. Niemniej idea wykorzystania potencjału takich naczyń dotyczy każdej patelni szefa kuchni marki Demeyere.

Produkty powiązane z filmem