W Twojej kuchni, gdzie każda smażona potrawa opowiada swoją historię, gdzie aromatyczne zapachy wypełniają każdy zakątek, jest miejsce na prawdziwy skarb. Miedziana płytka patelnia Falk Fusion, ręcznie tworzona w Belgii, to nie tylko naczynie, to dziedzictwo, które przetrwa próbę czasu. Te patelnie posłużą nawet i ponad 100 lat.
Poczuj ciężar 2 mm czystej miedzi, która gwarantuje niezrównane przewodnictwo ciepła. Wyobraź sobie, jak płytka patelnia błyskawicznie reaguje na każdy Twój ruch, idealnie rozprowadzając ciepło po całej powierzchni. Perfekcyjnie wydobywa głębię smaku z każdej smażonej potrawy - od naleśników, omletów, przez delikatne mięsa, po wyraziste steki.
Ręcznie tworzone, klasyczne miedziane patelnie Fusion to prawdziwa innowacja. Te patelnie działają na indukcji dzięki specjalnie opracowanemu, zespolonemu z miedzią, stalowemu dnu. Równie zgrabnie poradzą sobie na kuchence gazowej, elektrycznej, czy ceramicznej.
Żeliwny uchwyt pewnie leży w dłoni, zapraszając do kulinarnej przygody. Miedziana patelnia Fusion spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Niech szczotkowana, lekko matowa, łatwa w czyszczeniu miedź stanie się ozdobą Twojej kuchni. Miedziana, płytka patelnia z linii Fusion to inwestycja w ponadczasową jakość, która przetrwa pokolenia. To symbol Twojej pasji smażenia, Twojego zamiłowania do doskonałości.
PATELNIA DO
DELIKATNYCH MIĘS
PATELNIA DO
MIELONEGO MIĘSA
PATELNIA DO STEKÓW
I TŁUSTYCH MIĘS
PATELNIA DO
RYB
PATELNIA DO
WARZYW
PATELNIA DO
PLACKÓW
PATELNIA DO
OMLETÓW
PATELNIA DO
NALEŚNIKÓW
PATELNIA DO
JAJEK SADZONYCH
NA KUCHNIĘ
GAZOWĄ
NA KUCHNIĘ
ELEKTRYCZNĄ
NA KUCHNIĘ
CERAMICZNĄ
NA KUCHNIĘ
INDUKCYJNĄ
DO PIEKARNIKA
Poniżej:
- jak używać miedzianych patelni Falk Fusion
- jak je pielęgnować i myć
- czego unikać, by nie zniszczyć naczyń
STOSUJ DREWNIANE
UTENSYLIA
STOSUJ NYLONOWE
UTENSYLIA
NIE PRZEKRACZAJ
50-60% MOCY PALNIKA
NIE WŁĄCZAJ
FUNKCJI BOOST
NIE SZORUJ
OSTRYMI ZMYWAKAMI
NIE MYJ
W ZMYWARCE
NIE PRZECHOWUJ
POTRAW W LODÓWCE
UŻYWAJ RĘKAWIC
KUCHENNYCH
Nasz ekspert dobrze gada, bo:
- jest pasjonatem miedzianych naczyń
- ma ponad 30 lat doświadczenia w branży
- testuje każdy sprzęt, który mamy w sklepie