Patelnie sauté z linii Flandria to prawdziwe zjawisko. Kiedy stal spotyka miedź i stop aluminium, rodzi się kulinarna magia. Belgijska manufaktura Falk prezentuje serię 5-warstwowych stalowych patelni na sterydach. Ten sprzęt przekracza granice znanego Ci smażenia na stalowych patelniach. Idzie o krok dalej.
Odkryj bogactwo i różnorodność smaków oraz aromatów, które rodzą się na tych wyjątkowych, stalowo-miedzianych patelniach. Poczuj, jak Twoje potrawy nabierają głębi i intensywności, których nie doświadczysz nigdzie indziej.
Patelnie Flandria, zbudowane z 2 warstw stali, 2 warstw aluminium i pasa miedzi w samym środku, to nie tylko technologiczny majstersztyk, ale przede wszystkim gwarancja prostego i szybkiego smażenia.
Fenomenalne tempo nagrzewania miedzi, równomierne rozprowadzanie ciepła dzięki 2 warstwom aluminium i niezwykła trwałość stali łączą siły w patelniach Flandria marki Falk.
Ręcznie tworzone, 5-warstwowe stalowe patelnie, wyposażone w miedziano-aluminiowy rdzeń, zachwycą tych, którzy bardzo poważnie podchodzą do smażenia. Patelnie Flandria działają na wszystkich typach kuchenek, wraz z indukcją.
Flandria to zaawansowane, stalowe patelnie sauté do smażenia i duszenia, które sprostają każdemu kulinarnemu wyzwaniu. Błyskawiczne obsmażanie mięs, ryb, owoców morza, smażenie techniką sauté, czy przyrządzanie chrupkich, blanszowanych warzyw, tworzenie delikatnych sosów i kremów - wszystko to staje się łatwe i przyjemne dzięki konikalnym patelniom manufaktury Falk.
Elegancki design, ergonomiczne, stalowe uchwyty i ponadczasowy styl sprawiają, że Flandria to wiele więcej niż stalowe patelnie.
Wybierając 5-warstwowe patelnie Flandria, inwestujesz w przyszłość. Konikalne patelnie sauté, stworzone ze stali i miedzi, będą Ci służyć przez długie lata, zapewniając niezapomniane kulinarne doznania. I, co bardzo ważne, dzięki nim zadbasz o środowisko. Kupujesz raz i zapominasz o tym, że kiedyś nieustannie wymieniałeś patelnie.
PATELNIA DO DUSZENIA
WARZYW I MIĘS
PATELNIA DO SMAŻENIA
W GŁĘBOKIM TŁUSZCZU
PATELNIA DO
BLANSZOWANIA WARZYW
PATELNIA DO
FARSZU I NADZIEŃ
PATELNIA DO
MARYNAT I ZALEW
PATELNIA DO WSZYSTKICH
TYPÓW SOSÓW
PATELNIA DO DELIKATNYCH
POTRAW NA PARZE
PATELNIA DO KREMÓW,
MAS I TOPIENIA CZEKOLADY
PATELNIA DO
UCIERANYCH CIAST
PATELNIA DO
GALARETEK I BUDYNIÓW
NA KUCHNIĘ
GAZOWĄ
NA KUCHNIĘ
ELEKTRYCZNĄ
NA KUCHNIĘ
CERAMICZNĄ
NA KUCHNIĘ
INDUKCYJNĄ
DO PIEKARNIKA
Poniżej:
- jak używać stalowych patelni Falk Flandria
- jak je pielęgnować i myć
- czego unikać, by nie zniszczyć naczyń
STOSUJ DREWNIANE
UTENSYLIA
STOSUJ NYLONOWE
UTENSYLIA
NIE PRZEKRACZAJ
50-60% MOCY PALNIKA
NIE WŁĄCZAJ
FUNKCJI BOOST
NIE SZORUJ
OSTRYMI ZMYWAKAMI
NIE MYJ
W ZMYWARCE
NIE PRZECHOWUJ
POTRAW W LODÓWCE
UŻYWAJ RĘKAWIC
KUCHENNYCH
Nasz ekspert dobrze gada, bo:
- jest pasjonatem zaawansowanych technologicznie naczyń
- ma ponad 30 lat doświadczenia w branży
- testuje każdy sprzęt, który mamy w sklepie