WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
Każda paczka jest ubezpieczona
Każda wysyłka gratis
600 978 361
796 201 071
sklep@prestizowakuchnia.pl
0
0 zł
Logowanie
|
Rejestracja
Garnki
De Buyer
Garnki z miedzi na indukcję
Garnki z miedzi z mosiężnymi uchwytami
Garnki z miedzi z żeliwnymi uchwytami
Garnki z miedzi ze stalowymi uchwytami
Garnki z powłoką nieprzywierającą
Demeyere
Stalowe garnki klasy Super Premium
Stalowe garnki klasy Premium
Stalowe 5-warstwowe garnki
Falk
Miedziane garnki ze stalowymi uchwytami
Miedziane garnki z żeliwnymi uchwytami
Stalowo-miedziane garnki
Scanpan
Nieprzywierające garnki z tytanowo-ceramiczną powłoką
Staub
Okrągłe żeliwne garnki Staub
Owalne żeliwne garnki, brytfanny Staub
Unilloy
Japońskie garnki z lekkiego żeliwa
WOLL
Nieprzywierające tytanowe naczynia
Naczynia specjalne
Garnki do gotowania na parze
Patelnie
De Buyer
Płytkie miedziane patelnie
Głębokie miedziane patelnie
Miedziane patelnie do serwowania
Nieprzywierające patelnie
Demeyere
Płytkie stalowe patelnie
Głębokie stalowe patelnie
Stalowe patelnie do serwowania
Patelnie nieprzywierające
Falk
Miedziane płytkie patelnie na indukcję
Miedziane głębokie patelnie na indukcję
Miedziane płytkie patelnie
Miedziane głębokie patelnie
Stalowo-miedziane płytkie patelnie
Stalowo-miedziane głębokie patelnie
Scanpan
Tytanowo-ceramiczne płytkie patelnie
Tytanowo-ceramiczne głębokie patelnie
Tytanowo-ceramiczne patelnie do serwowania
Skeppshult
Klasyczne patelnie z naturalnego żeliwa
Głębokie patelnie z naturalnego żeliwa
Grillowe patelnie z naturalnego żeliwa
Staub
Klasyczne żeliwne patelnie
Głębokie patelnie z żeliwa
Żeliwne patelnie do grillowania
WOLL
Płytkie patelnie tytanowe
Głębokie patelnie tytanowe
Grillowe patelnie tytanowe
Tytanowe patelnie do naleśników
Woki
Demeyere
Stalowe woki
Nieprzywierające woki
Falk
Miedziane woki
Stalowo-miedziane woki
Scanpan
Nieprzywierające tytanowo-ceramiczne woki
Skeppshult
Woki z naturalnego żeliwa
Staub
Żeliwne woki
WOLL
Nieprzywierające tytanowe woki
Japońskie noże
Noże japońskie Haiku
Noże japońskie Kanetsune
Noże japońskie Kasumi
Noże japońskie Mcusta Zanmai
Noże japońskie Miyabi
Noże japońskie Sakai Takayuki
Noże japońskie Suncraft
Noże japońskie Takeshi Saji
Noże japońskie Tamahagane
Noże japońskie Tojiro
Noże japońskie Tomoo Matsumura
Japońskie składane noże Mcusta
Noże kucharza, szefa kuchni
Noże japońskiego szefa kuchni
Noże Santoku do warzyw i owoców
Tradycyjne noże do mięs, warzyw i owoców
Noże Nakiri do warzyw i owoców
Noże do mięsa
Noże do sushi, sashimi i ryb
Noże uniwersalne
Noże do obierania warzyw i owoców
Noże do pieczywa
Akcesoria
Deski kuchenne z syntetycznego kauczuku - Asahi
Japońskie deski kuchenne Hasegawa
Ceramiczne ostrzałki do japońskich noży
Syntetyczne ostrzałki do japońskich noży
Pulpity magnetyczne i listwy na noże
Fresh & Save - system próżniowego pakowania żywności
Młynki do soli i pieprzu
Pokrywki do garnków i patelni
Wkłady do gotowania na parze
Drobne akcesoria
Premium AGD
Bugatti
Blendery Bugatti
Ekspresy do kawy Bugatti
Ekspresy do kawy Evolution Bugatti
Tostery Bugatti
Wagi Bugatti
Wyciskarki do owoców Bugatti
Zwilling J.A. Henckels
Blendery Zwilling
Czajniki Zwilling
Tostery Zwilling
Wytworny stół
Bugatti
Kolorowe sztućce Bugatti
Holmegaard
Szkło barowe Holmegaard
Zwiesel Glas
Szkło barowe Zwiesel
Zwilling J.A. Henckels
Stalowe sztućce Zwilling
Artykuły
O garnkach
O patelniach
O japońskich nożach
O wokach
O akcesoriach kuchennych
O naszej misji
Filmy
Filmy o japońskich nożach
Filmy o ostrzeniu japońskich noży
Filmy o patelniach nieprzywierających
Filmy o patelniach ze stali
Filmy o miedzianych patelniach
Filmy o żeliwnych patelniach
Filmy o doborze patelni i smażeniu
Filmy o miedzianych garnkach
Filmy o nieprzywierających garnkach
Filmy o stalowych garnkach
Filmy o żeliwnych garnkach
Filmy o wokach
Filmy o kuchennych akcesoriach
Filmy o wytwornym stole
Kontakt
Moje dane
Logowanie
Rejestracja
PrestiżowaKuchnia.pl
Japońskie noże kuchenne z pasją wybrane przez eksperta
Dopieszczane ręką mistrza Tomoo Matsumura - kolekcja japońskich noży Hatsukokoro Tojiro Atelier
Ostre, niepokorne i dzikie w każdym calu - noże Hatsukokoro mistrza Tomoo Matsumura
Producent
Tomoo Matsumura
Wyczyść
Seria
Hatsukokoro Atelier by Tomoo Matsumura
Wyczyść
Cena
ZŁ
ZŁ
Wyczyść
Przeznaczenie
do krojenia, szatkowania, siekania
Wyczyść
Typ noża
nóż kucharza, Gyutoh
obierak
Wyczyść
Typ stali
VG-10 + ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna
Wyczyść
Twardość HRC
61
Wyczyść
Długość ostrza
do 18 cm
do 21 cm
do 24 cm
Wyczyść
Rękojeść
eco wood
Wyczyść
Wyczyść wszystko
Cena - od najniższej
Cena - od najwyższej
Wg popularności
Hatsukokoro Atelier - 63-warstwowy japoński nóż kucharza Gyutoh, 21 cm, mistrz Tomoo Matsumura
1999
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
Bestsellery w kategorii Japońskie noże kuchenne z pasją wybrane przez eksperta
Senzo Classic - Młotkowany, 33-warstwowy japoński nóż do sushi, Sashimi, 21 cm, Suncraft
699
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
Damascus - Japoński, 32-warstwowy nóż do warzyw, Nakiri 17 cm, Kasumi
749
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
Shippu - 63-warstwowy, japoński nóż kucharza Gyuto, 21 cm, Tojiro
939
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
WBB - Nóż do warzyw i owoców, 9 cm, 61 warstw damasceńskiej stali R2, Takeshi Saji
2199
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
Co warto
wiedzieć o ...
7 porad, jak nie zniszczyć japońskiego noża
Jest kilka zasad, które pomogą Twojemu japońskiemu nożowi służyć długo i zachować świetną kondycję. Musisz jednak zmienić stare nawyki i nastawienie do noża, by ten grał w Twojej drużynie.
Czytaj więcej
Japońskie noże, które obdarzysz szacunkiem - linia Hatsukokoro mistrza Tomoo Matsumura
Ręcznie kute noże mistrza Tomoo Matsumura, czyli niepokorne ostrza z Atelier Tojiro
Kolejne niszowe japońskie noże, obok których nie da się przejść obojętnie. Stal w rękach mistrza Tomoo Matsumura staje się tajemnicza, mistyczna i nieco też niegrzeczna. Obejrzyj nasz film.
Oglądaj
Porównaj produkty