Nie raz pewnie wściekałeś się na swoją patelnię, która po chwili mocniejszego nagrzewania zaczynała się wybrzuszać na środku. W efekcie to, co leżało w centrum, przypalało się, bo olej dawno spłynął na boki patelni. A to, co leżało przy brzegach, topiło się w tłuszczu i długi czas nie mogło się usmażyć.
Ile patelni wyrzuciłeś z tego właśnie powodu?
Belgijska marka Demeyere znalazła już wiele lat temu receptę na bolączki patelni. Sympatyczny inżynier belgijskiej marki prosto wytłumaczy i pokaże, jak działa dno luksusowych patelni Demeyere.
Jesteśmy przekonani, że przetłumaczony przez nas film producenta zmieni Twoje podejście do patelni. Bo, na szczęście, nie wszystkie patelnie wybrzuszają się i wykrzywiają w trakcie pracy. Nawet, gdy są bardzo mocno podgrzewane i wykorzystywane bez litości. Z tego, między innymi, powodu, patelnie Demeyere rozkochały w sobie świat.
Wprawdzie w filmie zobaczysz tylko stalową patelnię, ale to, o czym mowa, dotyczy też nieprzywierających patelni Demeyere.