Niezwykle aromatyczne smażenie na powłoce Stratanium Plus marki Scanpan

Do dziś nie możemy zapomnieć wyśmienitego smaku dań z dzieciństwa. Wtedy wszystko było naturalne, smakowało mocno, wyraziście i, co tu dużo mówić, lepiej. Dlatego ci, którzy kochają gotować, a pamiętają dawne smaki, starają się za wszelką cenę udoskonalić swoje dania przyprawami, marynatami, zalewami i wszelkimi znanymi sobie sposobami. Ale to, na dłuższą metę, dość męczące i bardzo pracochłonne.

Stąd nasza radość nie zna granic, bo w 2019 roku duńska marka Scanpan wypuściła na rynek doskonałą powłokę nieprzywierającą Stratanium Plus. Ta nanokompozytowa, tytanowo-ceramiczna, 5-krotnie nakładana powłoka (znajdziesz ją w naczyniach z linii TechnIQ i HaptIQ marki Scanpan) to prawdziwa rewolucja w smażeniu, duszeniu, pieczeniu i gotowaniu.

Stratanium Plus potrafi niejedno, co zobaczysz w naszym filmie. Szkoda tylko, że nie poczujesz niebiańskiego aromatu mięsa, warzyw, czy ryb przyrządzanych na tej powłoce. Ale - nic straconego. W końcu duńskie patelnie mogą zagościć i w Twojej kuchni.

Produkty powiązane z filmem