WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
Każda paczka jest ubezpieczona
Każda wysyłka gratis
600 978 361
/
796 201 071
sklep@prestizowakuchnia.pl
Logowanie
Rejestracja
0
0 zł
Garnki
De Buyer
Garnki z miedzi na indukcję
Garnki z miedzi z mosiężnymi uchwytami
Garnki z miedzi z żeliwnymi uchwytami
Garnki z miedzi ze stalowymi uchwytami
Demeyere
Stalowe garnki klasy Super Premium
Stalowe garnki klasy Premium
Stalowe 5-warstwowe garnki
Falk
Miedziane garnki na indukcję - stalowe uchwyty
Miedziane garnki na indukcję - żeliwne uchwyty
Miedziane garnki ze stalowymi uchwytami
Miedziane garnki z żeliwnymi uchwytami
Stalowo-miedziane garnki
Scanpan
Nieprzywierające garnki z tytanowo-ceramiczną powłoką
Staub
Okrągłe żeliwne garnki Staub
Owalne żeliwne garnki, brytfanny Staub
Unilloy
Japońskie garnki z lekkiego żeliwa
WOLL
Nieprzywierające tytanowe naczynia
Naczynia specjalne
Garnki do gotowania na parze
Patelnie
De Buyer
Płytkie miedziane patelnie
Głębokie miedziane patelnie
Miedziane patelnie do serwowania
Demeyere
Płytkie stalowe patelnie
Głębokie stalowe patelnie
Stalowe patelnie do serwowania
Patelnie nieprzywierające
Falk
Miedziane płytkie patelnie na indukcję
Miedziane głębokie patelnie na indukcję
Miedziane płytkie patelnie
Miedziane głębokie patelnie
Stalowo-miedziane płytkie patelnie
Stalowo-miedziane głębokie patelnie
Scanpan
Tytanowo-ceramiczne płytkie patelnie
Tytanowo-ceramiczne głębokie patelnie
Tytanowo-ceramiczne patelnie do serwowania
Skeppshult
Klasyczne patelnie z naturalnego żeliwa
Głębokie patelnie z naturalnego żeliwa
Grillowe patelnie z naturalnego żeliwa
Staub
Klasyczne żeliwne patelnie
Głębokie patelnie z żeliwa
Żeliwne patelnie do grillowania
WOLL
Płytkie patelnie tytanowe
Głębokie patelnie tytanowe
Grillowe patelnie tytanowe
Tytanowe patelnie do naleśników
Woki
Demeyere
Stalowe woki
Nieprzywierające woki
Falk
Miedziane woki
Stalowo-miedziane woki
Scanpan
Nieprzywierające tytanowo-ceramiczne woki
Skeppshult
Woki z naturalnego żeliwa
Staub
Żeliwne woki
WOLL
Nieprzywierające tytanowe woki
Japońskie noże
Noże wg producenta
Noże japońskie Haiku
Noże japońskie Kanetsune
Noże japońskie Kasumi
Noże japońskie Mcusta Zanmai
Noże japońskie Miyabi
Noże japońskie Sakai Takayuki
Noże japońskie Suncraft
Noże japońskie Takeshi Saji
Noże japońskie Tamahagane
Noże japońskie Tojiro
Noże japońskie Tomoo Matsumura
Japońskie składane noże Mcusta
Noże wg przeznaczenia
Noże kucharza, szefa kuchni
Noże japońskiego szefa kuchni
Noże Santoku do warzyw i owoców
Tradycyjne noże do mięs, warzyw i owoców
Noże Nakiri do warzyw i owoców
Noże do mięsa
Noże do sushi, sashimi i ryb
Noże uniwersalne
Noże do obierania warzyw i owoców
Noże do pieczywa
Akcesoria do noży
Japońskie deski Asahi
Japońskie deski Hasegawa
Kamienie ceramiczne
Kamienie syntetyczne
Bloki i listwy na noże
Akcesoria
Deski do krojenia
Japońskie deski kuchenne Asahi
Japońskie deski kuchenne Hasegawa
Kamienie do ostrzenia
Ceramiczne ostrzałki do japońskich noży
Syntetyczne ostrzałki do japońskich noży
Przechowywanie noży
Pulpity i bloki magnetyczne na noże
Listwy magnetyczne na noże
Przechowywanie potraw w lodówce
System do próżniowego przechowywania żywności
Młynki do soli i pieprzu
Młynki z mechanizmem U-Select
Klasyczne młynki do przypraw
Przydatne akcesoria kuchenne
Drobne akcesoria
Pokrywki do garnków i patelni
Wkłady do gotowania na parze
Premium AGD
Włoski designerski sprzęt elektryczny
Blendery Bugatti Vela
Czajniki Bugatti Vera
Ekspresy do kawy Bugatti Diva
Tostery Bugatti Volo
Wagi Bugatti Uma
Wyciskarki do owoców Bugatti Vita
Niemiecki niezawodny sprzęt elektryczny
Blendery Zwilling Enfinigy
Czajniki Zwilling Enfinigy
Tostery Zwilling Enfinigy
Wytworny stół
Bugatti
Kolorowe sztućce Bugatti
Holmegaard
Szkło barowe Holmegaard
Zwiesel Glas
Szkło barowe Zwiesel
Zwilling J.A. Henckels
Stalowe sztućce Zwilling
Verlo
Porcelana dla niepokornych
Artykuły
Garnki, które gotują za Ciebie
Miedziane garnki
Nieprzywierające garnki
Stalowe garnki
Żeliwne garnki
Patelnie i woki, które pokochasz
Miedziane patelnie
Nieprzywierające patelnie
Stalowe patelnie
Żeliwne patelnie
Sprawdzone woki
Noże ostre jak brzytwa
Nożowe poradniki
O ostrzeniu japońskich noży
Leksykon japońskich noży
O markach japońskich noży
Kuchnia wyposażona na medal
Ostrzałki do noży
Deski kuchenne
Poznaj ludzi, którym zależy
Nasza misja
Filmy
Garnki Premium
Garnki z miedzi
Garnki z powłokami
Garnki ze stali
Garnki z żeliwa
Najlepsze patelnie
Patelnie z miedzi
Patelnie z powłokami
Patelnie ze stali
Patelnie z żeliwa
Niezawodne woki
Kultowe japońskie noże
Video poradniki
Jak ostrzyć japońskie noże
Video-leksykon noży
O kuźniach, kowalach i kuciu noży
Praktyczne akcesoria
Kamienie do japońskich noży
Legendarne deski kuchenne
Listwy i bloki na noże
Przeróżne kuchenne akcesoria
Kontakt
PrestiżowaKuchnia.pl
Japońskie noże kuchenne z pasją wybrane przez eksperta
Dopieszczane ręką mistrza Tomoo Matsumura - kolekcja japońskich noży Hatsukokoro Tojiro Atelier
Ostre, niepokorne i dzikie w każdym calu - noże Hatsukokoro mistrza Tomoo Matsumura
Producent
Tomoo Matsumura
Wyczyść
Seria
Hatsukokoro Atelier by Tomoo Matsumura
Wyczyść
Cena
ZŁ
ZŁ
Wyczyść
Przeznaczenie
do obierania warzyw i owoców
Wyczyść
Typ noża
obierak
Wyczyść
Typ stali
VG-10 + ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna
Wyczyść
Twardość HRC
61
Wyczyść
Długość ostrza
do 10 cm
Wyczyść
Rękojeść
eco wood
Wyczyść
Wyczyść wszystko
Cena - od najniższej
Cena - od najwyższej
Wg popularności
Hatsukokoro Atelier - 63-warstwowy japoński nóż do warzyw i owoców, 10 cm, mistrz Tomoo Matsumura
1519
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
Bestsellery w kategorii Japońskie noże kuchenne z pasją wybrane przez eksperta
Friction Folder, japoński składany nóż 7,5 cm, stal VG-10, Mcusta
719
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
VG-10 PRO - Koneserski, japoński nóż uniwersalny 12 cm, Kasumi
859
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
Black 5000 MCD 67 - Damasceński 132-warstwowy, mistrzowski nóż kucharza Gyutoh, 24 cm, Miyabi
2799
ZŁ
Promocyjna
2715
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
Red Turquoise - Damasceński, ręcznie kuty japoński nóż szefa kuchni Gyutoh 24 cm, stal R2, Takeshi Saji
4599
ZŁ
Do porównania
Do przechowalni
Do koszyka
Co warto
wiedzieć o ...
7 porad, jak nie zniszczyć japońskiego noża
Jest kilka zasad, które pomogą Twojemu japońskiemu nożowi służyć długo i zachować świetną kondycję. Musisz jednak zmienić stare nawyki i nastawienie do noża, by ten grał w Twojej drużynie.
Czytaj więcej
Japońskie noże, które obdarzysz szacunkiem - linia Hatsukokoro mistrza Tomoo Matsumura
Ręcznie kute noże mistrza Tomoo Matsumura, czyli niepokorne ostrza z Atelier Tojiro
Kolejne niszowe japońskie noże, obok których nie da się przejść obojętnie. Stal w rękach mistrza Tomoo Matsumura staje się tajemnicza, mistyczna i nieco też niegrzeczna. Obejrzyj nasz film.
Oglądaj
Porównaj produkty