• WSPARCIE DLA NASZYCH KLIENTÓW
  • AUTORSKIE TESTY SPRZĘTU
  • 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY
Każda paczka jest ubezpieczona
Każda wysyłka gratis

Garnki, patelnie i woki z powłoką tytanową - seria Diamond Lite PRO Woll dla maksymalistów

Masz już w kuchni nowe, upragnione meble. Teraz przyszedł czas na wyśmienite naczynia, które pozwolą Ci gotować zdrowo i z pasją. Seria tytanowych garnków, patelni i woków Diamond Lite PRO, niemieckiej marki Woll, to ziszczenie marzeń o kuchni z prawdziwego zdarzenia. Te naczynia pozwolą Ci z rozmachem rozwinąć kulinarne talenty. Wysiłki włożone w gotowanie dla najbliższych zmienią się w czystą przyjemność za sprawą wyśmienitych, nieprzywierających tytanowych naczyń Diamond Lite PRO. 5-krotnie nakładana powłoka tytanowa wzmacniana diamentem, pięknie profilowane, wygodne, stalowe rączki i aż 25 lat gwarancji na równość dna - to tylko kilka zalet tytanowych naczyń Woll Diamond Lite PRO.

Gotuj z tytanowymi garnkami Woll - szybko, zdrowo i bez przypalania

Garnek, który prześcignął szybkowar - Activ Lite marki Woll

Nieprzywierająca kuchnia - naczynia z kolekcji Diamond Lite PRO marki Woll

Naczynia dla alergików, czyli czego unikać, a z czego możesz korzystać

Perfekcyjna jakość ponad wszystko

Pierwszy kontakt z naczyniami tytanowymi niemieckiej marki WOLL budzi jednoznaczne skojarzenia. Te tytanowe garnki klasy Premium stworzone zostały przez prawdziwych pasjonatów i znawców. To prawdziwa niemiecka robota – solidność i wytrzymałość naczyń sprawiają, że dobrze używane naczynia potrafią działać wiele dłużej, niż ich gwarancja (3 lata na powłokę nieprzywierającą i aż 25 lat gwarancji na równe dno).

Stworzone z nowoczesnego, bezpiecznego dla zdrowia odlewu aluminium o nazwie Silumin niemieckie garnki z powłoką tytanową są ręcznie wykańczane przed nałożeniem na nie tytanowych powłok.

Zdrowe, bezpieczne gotowanie też dla alergików

WOLL proponuje powłoki tytanowe wzmacniane mikroelementami diamentu. Te bardzo wytrzymałe, certyfikowane powłoki posiadają oznaczenie PFOA-Free, które gwarantuje, iż nie ma w nich teflonu ani jego pochodnych. W trakcie gotowania, duszenia, czy podpiekania potraw w piekarniku tytanowe garnki nie wydzielają kwasów, czy innych szkodliwych substancji.

Tytanowe powłoki, jako jedne z niewielu tworzonych w laboratoriach, mogą być bez obaw stosowane w kuchni alergików, osób o wrażliwym przewodzie pokarmowym, dzieci, czy osób starszych.

Powłoki niemieckich tytanowych garnków i rondli WOLL nie wpływają w żaden sposób na właściwości organoleptyczne potraw, nie zmieniają ich smaku i zapachu. Dodatkowo – dzięki nieprzywierającej powłoce tytanowej pozwalają gotować zdrowo, bez strat witamin i właściwości odżywczych.